Pole Administrator podczas logowania przez okno powitalne
j.w. robilem formata i nie pamietam jak to sie robilo, wydaje mi sie ze chyba cos w rejestrze, ale reki sobie odciac nie dam :)))
szukalem po forum, ale nie moglem znalesc, prosze o pomoc
szukalem po forum, ale nie moglem znalesc, prosze o pomoc
Odpowiedzi: 4
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList
Value Name: Administrator
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: 1 (pokazuje konto Administrator)
Value Name: Administrator
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: 1 (pokazuje konto Administrator)
Ściągnij sobie Tweak UIpowertoy.
Tweak UI > Logon > settings > show "Administrator" on Welcome screen (zaznacz)
Tweak UI > Logon > settings > show "Administrator" on Welcome screen (zaznacz)
no tak, ale jak loguje sie przy pomocy ekranu powitalnego to aby zalogowac sie na konto "administrator" musze przejsc ( ctrl alt del ) do logowania klasycznego, a chcialbym zeby w ekranie powitalnym widniala ikona Administrator
nie wiem , nie potrafie znalesc tej opcji, a wiem ze idzie bo tak mialem wczesniej, niestety skleroza nie boli
nie wiem , nie potrafie znalesc tej opcji, a wiem ze idzie bo tak mialem wczesniej, niestety skleroza nie boli
no tak, ale jak loguje sie przy pomocy ekranu powitalnego to aby zalogowac sie na konto "administrator" musze przejsc ( ctrl alt del ) do logowania klasycznego, a chcialbym zeby w ekranie powitalnym widniala ikona Administrator
Strona 1 / 1