POLDEK DRIVER I MALUCH ....
Powiem wam jako przestroge. NIE KUPUJCIE TYCH GIEREK, one sa do bani. zero profesjonalizmu w robieniu gry.
ma minimalne wymagania 1 ghz i 128 ramu a chodzi na moim komie !!
ma minimalne wymagania 1 ghz i 128 ramu a chodzi na moim komie !!
Odpowiedzi: 10
EL NINO:W tym wieku masz juz rogi ? :P :lol: A SLAY3R faktycznie wyglada teraz jakby spoziral spod klapy z muszli klozetowej :lol: :lol: .Pawek:Chodzi mi o ścięte rogi.
P.S. Sorry za OT :mrgreen: .
Musze Ci oddać, źe masz niezłą spostrzegawczość, Prezesie. Żaden choć odrobinkę za duźy skrót myślowy Ci nie umknie :mrgreen:
SLAY3R, a czy ten Twój "Zorro" :mrgreen: zdezynfekował tą broń, którą trzyma w zębach :mrgreen: :?: Choćby swoją woda po goleniu :P
W tym wieku masz juz rogi ? :P :lol: A SLAY3R faktycznie wyglada teraz jakby spoziral spod klapy z muszli klozetowej :lol: :lol: .Pawek:Chodzi mi o ścięte rogi.
P.S. Sorry za OT :mrgreen: .
Ja miałem (niestety) okazję grać w Maluch Racera u kolegi i prawie spadłęm z krzesła z wraźenia (niekoniecznie pozytywnego). Fajny jest motyw "kierowcy ducha" w Maluchu :lol: :lol: :lol:
Chodzi mi o ścięte rogi. Dwóch gostków na Jamie takie ma... :wink: No i ja :mrgreen:
Pawek:PS. SLAY3R, skąd ja znam ten motyw w avatarach :mrgreen: Ale ja byłem pierwszy, tyle źe u mnie tło jest przezroczyste i nie mozna tego dostrzeć :mrgreen: Ale jedno wiem – ten nowy jest ładniejszy od tego poprzedniego.
O jaki motyw ci chodzi?
gieras:sama nazwa jest zabojcza – Poldek Driver, Maluch Racer. chocby to na wsi robili, gdzie rolnicy tuninguja swe kaszlaki nalepiajac paski na maske :P
Nie wiem co to za gry, ale faktycznie nazwy mają do bani.
PS. SLAY3R, skąd ja znam ten motyw w avatarach :mrgreen: Ale ja byłem pierwszy, tyle źe u mnie tło jest przezroczyste i nie mozna tego dostrzeć :mrgreen: Ale jedno wiem – ten nowy jest ładniejszy od tego poprzedniego.
sama nazwa jest zabojcza – Poldek Driver, Maluch Racer. chocby to na wsi robili, gdzie rolnicy tuninguja swe kaszlaki nalepiajac paski na maske :P
No nauczyć się jak nie zrobić błędów takich jakie są w tych grach , ale tak na marginesie te gry są jednym wielkim błędem .
LiptonX:Te gry powinny być udostepnione w sieci za darmo !!
By nowi programiści mogli się czegoś z tej gry nauczyć.
Nauczyć??
Ciekawe czego? – kiczu?
Te gry powinny być udostepnione w sieci za darmo !!