POLDEK DRIVER I MALUCH ....
Powiem wam jako przestroge. NIE KUPUJCIE TYCH GIEREK, one sa do bani. zero profesjonalizmu w robieniu gry.
ma minimalne wymagania 1 ghz i 128 ramu a chodzi na moim komie !!
ma minimalne wymagania 1 ghz i 128 ramu a chodzi na moim komie !!
Odpowiedzi: 20
EL NINO:A pytales sasiada lub listonosza czy tez sa dobrzy ? :mrgreen:Pawek:... chociaź nie wiem po kim to odziedziczyłem, bo w mojej rodzinie nikt taki dobry juz nie jest :P
No wiesz co... :mrgreen: Tą wersję kategorycznie odrzucam :mrgreen: Z wyglądu jestem podobny do taty... :mrgreen: Hihi. W sumie to babcia ze strony taty teź jest dobra w te klocki, wiec moźe po niej :mrgreen:
A pytales sasiada lub listonosza czy tez sa dobrzy ? :mrgreen:Pawek:... chociaź nie wiem po kim to odziedziczyłem, bo w mojej rodzinie nikt taki dobry juz nie jest :P
gieras:Pawek:Po kolei od góry: P N E C F L O P C L Y Z N R F F P C O P F U R Y Z T Q P Z N O E F L O P C O R F L Z U Y F E T P L R L T Z (C...moźe E ??) T F L O A M N O L (nie wiem) (chyba Y) (chyba F) (chyba M) – koniec. I co?? Jak z moim wzrokiem??
PS. Oczywiście nie oszukiwałem.
ujme to tylko w dwoch slowach:
Kura slepota ! :mrgreen:
i zastanawia mnie jedna rzecz :roll: jakty z polskiego taki dobry jakty malo co widzisz ? :P
No tak, wszysstko jasne – to się przecieź wszystko działo wieczorem – juz ciemni było. A z tym polskim to jakoś tak wyszło smiesznie, źe jestem nie najgorszy, chociaź nie wiem po kim to odziedziczyłem, bo w mojej rodzinie nikt taki dobry juz nie jest :P
gieras:Pawek:Po kolei od góry: P N E C F L O P C L Y Z N R F F P C O P F U R Y Z T Q P Z N O E F L O P C O R F L Z U Y F E T P L R L T Z (C...moźe E ??) T F L O A M N O L (nie wiem) (chyba Y) (chyba F) (chyba M) – koniec. I co?? Jak z moim wzrokiem??
i zastanawia mnie jedna rzecz :roll: jakty z polskiego taki dobry jakty malo co widzisz ? :P
No tak, wszysstko jasne – to się przecieź wszystko działo wieczorem – juz ciemni było. A z tym polskim to jakoś tak wyszło smiesznie, źe jestem nie najgorszy, chociaź nie wiem po kim to odziedziczyłem, bo w mojej rodzinie nikt taki dobry juz nie jest :P
Pawek:Po kolei od góry: P N E C F L O P C L Y Z N R F F P C O P F U R Y Z T Q P Z N O E F L O P C O R F L Z U Y F E T P L R L T Z (C...moźe E ??) T F L O A M N O L (nie wiem) (chyba Y) (chyba F) (chyba M) – koniec. I co?? Jak z moim wzrokiem??
SLAY3R:Wiesz ja tam polskiego się juź nie uczę.
Oj luzik, przecieź jakoś musiałem sobie wczoraj poprawic humor :mrgreen:
Wiesz ja tam polskiego się juź nie uczę.
Mój nastrój do źartów znikł w mgnieniu oka po tym jak odpadł Przemek pakulak z Idola – mój faworyt, a mógł być o niebo lebszy, gdyby odpadła jego kontrkandydatka – Brodka :cry: :cry:
Na dodatek mam opóźniony samostart i brak jeszcze diagnozy dr. gierasa.
Oddaje honor, mój błąd z ty avatarem. Chociaz jest pewien aspekt, który mnie pocieszył (hihihi, ale ze mnie bezczelniak :mrgreen: ). Cóź za niekonsekwencja w pisowni wyrazu dojrzyj.
Na dodatek mam opóźniony samostart i brak jeszcze diagnozy dr. gierasa.
Oddaje honor, mój błąd z ty avatarem. Chociaz jest pewien aspekt, który mnie pocieszył (hihihi, ale ze mnie bezczelniak :mrgreen: ). Cóź za niekonsekwencja w pisowni wyrazu dojrzyj.
Hehe, pawek nie ma ślepoty tylko opóźniony samostart :)
Wybausz gałki i dojźyj:
To nie zorro tylko wampir, dojrzyj kiełki :)
A skoro wampir to dezynfekcja nie potrzebna, wkońcu on jest martwy.
Wybausz gałki i dojźyj:
To nie zorro tylko wampir, dojrzyj kiełki :)
A skoro wampir to dezynfekcja nie potrzebna, wkońcu on jest martwy.
dr.gieras jaka wystawia pan diagnoze naszemu polprezesowi?
Pawek powiem jedno Astygmatyzm :mrgreen:
Brawo doktorze Gieras :D
Brawo doktorze Gieras :D
Po kolei od góry: P N E C F L O P C L Y Z N R F F P C O P F U R Y Z T Q P Z N O E F L O P C O R F L Z U Y F E T P L R L T Z (C...moźe E ??) T F L O A M N O L (nie wiem) (chyba Y) (chyba F) (chyba M) – koniec. I co?? Jak z moim wzrokiem??
po kolei Pawek co widzisz ?? :mrgreen:
tylko nieoszukuj !!
gieras:tak te galy wytrzeszczasz a jeszcze nic niewidzisz :? :mrgreen:
Pewnie jeszcze za malo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Pawek postaraj sie jeszcze bardziej to moze bedziesz widziec nie tylko sciete krawedzie ale rowniez w ciemnosci. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak te galy wytrzeszczasz a jeszcze nic niewidzisz :? :mrgreen:
Nie źartujcie. SLAY3R, pokaź mi jeszcze raz tego avatara, bo normalnie nie mogę z siebie :mrgreen:
Mial, mial.Nawet moj mial miec sciete ale mialem leprzego pomysla. :D :D :D
No mamy polprezesa z wada wzroku.No ale to nic wazne, ze mamy. :D :D
No mamy polprezesa z wada wzroku.No ale to nic wazne, ze mamy. :D :D
no mial mial. ojoj panie polprezesie :P okularki :mrgreen:Pawek:theboss78:
Pawek jakbys nie zauwarzyl to poprzedni avatek
SLAY3R–a tez mial sciete rogi.Ehm krawedzie.
Nie zauwaźyłem, ale naprawdę miał :?: Kurde, czyźbym musiał do okulisty pomykać :?: :!:
theboss78:
Nie zauwaźyłem, ale naprawdę miał :?: Kurde, czyźbym musiał do okulisty pomykać :?: :!:
Pawek:
PS. SLAY3R, skąd ja znam ten motyw w avatarach :mrgreen: Ale ja byłem pierwszy, tyle źe u mnie tło jest przezroczyste i nie mozna tego dostrzeć :mrgreen: Ale jedno wiem – ten nowy jest ładniejszy od tego poprzedniego.