Połączenie z netem
Skonfigurowałem modem, działa ok. Utorzyłem w kreatorze połączeń połączenie z internetem z numerem 0202122. Wszystko w sumie jest ok. Ale gdy się połącze z netem to strony się nie otwierają, a gg nie uaktywnia się. Mimo źe jestem połączony strony pod XP'kiem się nie otwierają. Wyświetla się źe nie moźe otworzyć strony. Pomóźcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 5
olee7 topic z dowcipami jest w innym dziale. widze panowie olee7 i spank bardzo pomogliscie swoimi wypowiedziami. zamiast krytykowac moglibyscie sie skupic na rozwiazaniu problemu.
piotrek85 – sprobuj jescze raz skonfigurowac polaczenie z internetem i podaj wiecej szczegolow na temat polaczenia, czy laczysz sie poprzez inny komputer itd. podpowiem ci ze najlepiej poradz sieELNINO jego sie popytaj, a napewno ci pomoze.
piotrek85 – sprobuj jescze raz skonfigurowac polaczenie z internetem i podaj wiecej szczegolow na temat polaczenia, czy laczysz sie poprzez inny komputer itd. podpowiem ci ze najlepiej poradz sieELNINO jego sie popytaj, a napewno ci pomoze.
XP i ie 5.5 tak ?? Pomyslowy jestes :F
olee7:PgX dobra rada coś w stylu jedziesz pociągiem przesiądz sie do samochodu a najlepiej leć samolotem.
Nie zrozumiałem dowcipu :? :? :?
PgX dobra rada coś w stylu jedziesz pociągiem przesiądz sie do samochodu a najlepiej leć samolotem.
Piotrek85 musisz dokładnie czytać kreatora połączen internetowych , a potem dobrze skonfigurować połączenia lokane . Następnym razem pisz trochę więcej szczegółów.
Piotrek85 musisz dokładnie czytać kreatora połączen internetowych , a potem dobrze skonfigurować połączenia lokane . Następnym razem pisz trochę więcej szczegółów.
Przeglądarka IE 5.5 :?: Jeśli tak to zmień wersję na 6 albo zainstaluj Operę.
PS. Na następny raz pisz jaką maasz przeglądarkę :wink:
PS. Na następny raz pisz jaką maasz przeglądarkę :wink:
Strona 1 / 1