Połączenie sieciowe – jak to zrobić ?
Mam dwa komputery – na jednym jest Win XP (NTFS) na drugim Win 98. Połączone kablem skrosowanym i sie nie widzą ! A ściślej XP nie widzi 98 bo odwrotnie to sie pewnie nie da. Jak ustawić własciwości połączenia źeby to zadziałało? A powinno zadziałać, bo kiedyś nie było problemu, tylko coś namieszałem ! :?:
Odpowiedzi: 12
Wracajac do tematu mysle, ze nadanie komputerom ip na stale powinno pomoc. Problem moze jeszcze byc w udostepnianiu polaczenia. Calkiem mozliwe, ze niepoprawnie skonfigurowales udostepnianie w xp i dlatego komputery sie nie widza.
Panowie:
Epitet, wyraz określający w tekście literackim, a takźe mówionym, rzeczownik (przedmiot), najczęściej w postaci przymiotnika, który wskazuje właściwości w sposób bezpośredni bądź metaforyczny, np. czerwona róźa, "gorzkie gwiazdy" (A. Waźyk).
:)
Epitet, wyraz określający w tekście literackim, a takźe mówionym, rzeczownik (przedmiot), najczęściej w postaci przymiotnika, który wskazuje właściwości w sposób bezpośredni bądź metaforyczny, np. czerwona róźa, "gorzkie gwiazdy" (A. Waźyk).
:)
Mimo wszystko,nie odmówię sobie odpowiedzi nie będącej wg twoich marnych kryterii epitetami:
POCAŁUJ KOTA W TRĄBĘ!!
pocałuj–miłe słowo
kot– to zwierzę
trąba – do grania lub jak kto woli.......
W tym temacie kończę z tobą tą źenującą dyskusję,bo nie ma ona sensu.Tworzysz "magiel", i ja teź.
POCAŁUJ KOTA W TRĄBĘ!!
pocałuj–miłe słowo
kot– to zwierzę
trąba – do grania lub jak kto woli.......
W tym temacie kończę z tobą tą źenującą dyskusję,bo nie ma ona sensu.Tworzysz "magiel", i ja teź.
Z Toba tire nie mozna nawet podyskutowac, bo nie znasz znaczenia uzywanych przez siebie slow. Gdzie Ty w napisanym przeze mnie do Ciebie zdaniu – "dynda mi kalafiorem Twoja osoba" – widzisz epitet ? "Dynda" to nie epitet, "mi" – tez nie, "kalafior", "Twoja", "osoba" tym bardziej. Epitet to "kretyn", "glupek", itd.tire:To nie ja pierwszy uźyłem tego epitetu.
P.S. W szkole to pewnie byles "prymasem" ?
To nie ja pierwszy uźyłem tego epitetu.
Nastepna rozmowa w której wybucha kłótnia między wami, spokojnie po co nerwy.
nie obraźaj innychtire:Twoja osoba dynda mi kalafiorem.
Twoja osoba dynda mi kalafiorem.[cytat twojego przesłania skierowanego łaskawie do mnie w innej sprawie].
Twoja osoba dynda mi kalafiorem.[cytat twojego przesłania skierowanego łaskawie do mnie w innej sprawie].
Tak – konkretna. Wskazuje Madosowi miejsce gdzie znajdzie rozwiazanie. Natomiast Twoj glupawy usmieszek na koncu tego nic nie znaczacego i pozbawionego logiki zdania rozwiazuje problemy Madosa jak mniemam ? Bede pamietal o skierowaniu sie o pomoc do Ciebie, gdybym potrzebowal glupoty.tire:Czy to jest konkretna porada,bo wątpię bardzo. :lol:
Czy to jest konkretna porada,bo wątpię bardzo. :lol:
A poszperac w dziale Siec, udostepnianie ?
Strona 1 / 1