Połączenie lokalne . wywala mi neta
od paru dni często wywala mnie z neta. Mam kompa podłączonego do rutera u sąsiada ,neostrada..
u niego jest wszystko ok. a u mnie co chwilę wyłącza się połączenie.
Próbowałem naprawiać i wyświetla taki komunikat:
System nie moźe naprawić problemu gdyź nie moźe
WYCZYŚCIĆ PAMIĘCI PODRĘCZNEJ ARP
Do tej pory było spoko 7 miesięcy nie iem co jest grane?
u niego jest wszystko ok. a u mnie co chwilę wyłącza się połączenie.
Próbowałem naprawiać i wyświetla taki komunikat:
System nie moźe naprawić problemu gdyź nie moźe
WYCZYŚCIĆ PAMIĘCI PODRĘCZNEJ ARP
Do tej pory było spoko 7 miesięcy nie iem co jest grane?
Odpowiedzi: 5
To tylko kwestia usuniecia wszelkich protokolow z wlasciwosci Twojego polaczenia, usuniecia sterownika sieciowki i restartu kompa.roman1:co do przeinstalowania sieci nie wiem jak się za to zabrać
Router jest OK ? Zobacz co sie bedzie dzialo gdy zamienicie miejscami wtyczki w gniazdach routera.
komunikatu juź nie było lecz w momencie podania polecenia wywala i pisze ze nie moźe uzyskać adresu ip.
połączenie z rutera jest adres ustala mi się sam kable i wszystko z tym związane jest ok.
Spróbuję jeszcze ze steronikami do karty , a co do przeinstalowania sieci nie wiem jak się za to zabrać
bo boje się by sąsiadowi nie narobić bigosu.
połączenie z rutera jest adres ustala mi się sam kable i wszystko z tym związane jest ok.
Spróbuję jeszcze ze steronikami do karty , a co do przeinstalowania sieci nie wiem jak się za to zabrać
bo boje się by sąsiadowi nie narobić bigosu.
Tak ma byc.roman1:włącza mi się ramka dosowa i znika
Komunikat o "ARP" pojawia sie dalej ?
Masz polaczenie z routera. Adres na kompie ustawiasz sam, czy dostajesz z routera ? Kable sprawdzic, sterowniki sieciowki przeinstalowac lub nawet poszukac nowych, przeinstalowac nawet cala siec.
ok odpaliłem i nic
włącza mi się ramka dosowa i znika
włącza mi się ramka dosowa i znika
Sprobuj odpalic komende w Uruchom:
netsh int ip reset resetlog.txt
netsh int ip reset resetlog.txt
Strona 1 / 1