Połaczenia komunikatora przez proxy

Witam!
Mialem taki problem: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=23821, po serwerem byl komp z dwoma sieciowkami jedna do netu druga do HUBa, a przez HUBa byla siec lokalna, na innych kompach nie wykrywalo netu, nie dalo sie otwierac www, ale pingowalo jakies hosty, tzn pobieralo samo ip bo pakiety nie dochodzily, zadzwonilem do tej firmy, kazali mi zainstalowac winroute, zainstalowalem i komp mi sie wywalal (restartowal sie za kardzym razem gdy go wlanczalem, wiec wlaczylem w awaryjnym i odinstalowalem winroute), mam windowsa xp pro z SP 2, jak to wszystko rozwiazalem? Zainstalowalem Proxy Plus, i ustawilem na innych kompach polaczenie przez proxy, nie dziala mi jednak gadu gadu, ani zaden komunikator, mimo ustawiania w gg polaczenia przez proxy, nie dziala tez Bit Torrent, wiec chyba chodzi tylko o polaczenia p2p... chociaz sam nie wiem. Prosze o pomoc.

A moze da sie jakos to zrobic nie przez proxy, tak bym wolal o wiele bardziej, ale jakos nie bardzo sie dalo, zobaczcie powyzszego linka.

Odpowiedzi: 0

bosal
Dodano:
15.11.2004 13:22:06
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0