Polaczanie szerokopasmowe?
Witam. Jak ustawic polaczenie szeroko pasmowe?
robie tak:
W zadaniach sieciowych po lewej stronie okna wybieram UTWÓRZ NOWE POLACZENIA
– KONFIGURUJ MOJE POLACZENIE RECZNIE
i powino sie pojawic – Polacz uzywajac polaczenie szerokopasmowego... – lecz tego nie mam? dlaczego?
Mam windowsa XP prof.
robie tak:
W zadaniach sieciowych po lewej stronie okna wybieram UTWÓRZ NOWE POLACZENIA
– KONFIGURUJ MOJE POLACZENIE RECZNIE
i powino sie pojawic – Polacz uzywajac polaczenie szerokopasmowego... – lecz tego nie mam? dlaczego?
Mam windowsa XP prof.
Odpowiedzi: 5
Kolego, zapytam ostatni raz: chcesz skonfigurowac polaczenie szerokopasmowe, bo masz szeroki kabel sieciowy, czy moze jakis modem ADSL ?xperl:...i tego nie ma... nie ma poprostu:) zrozumiale?
Tez zrozumiale ?
przepraszam, nie wiedzialem... ani przez mysl by mi nie przeszlo ze moze byc to co napisalem nie zrozumiale wiec napisze jeszcze raz:) :D
1. W MENU START otwieramy :) Połaczenia sieciowe (chyba nie trzebna wyjasniac? chociaz nie wiem... ale jak by co to napisz) pozniej palezy pamiętac aby "Połaczenie lokalne" ;) (karta sieciowa!:) było aktywne! :D
2. Z "ZADAŃ sieciowych" po lewej stronie okienka ;) wybnieramy UTWORZ NOWE POŁACZENIE" :D
3. Otworzy sie kreator nowego połaczenia :))) Klikamy dalej ;D
4. W kolejnym oknie wybieramy Połacz z internetem" i dalej! :)
5. W kolejny oknie opcje "Konfiguruj moje polaczenie recznie!" :)
6. Pojawi sie kolejne okienko w ktorym nalezy wybrac opcje UWAGA! Połacz uźywając połaczenia szerokopasmowego, wymahającego uźytkownika i hasła!
i tego nie ma... nie ma poprostu:) zrozumiale?
moje pytanie brzmi dlaczego nie ma? :)))
1. W MENU START otwieramy :) Połaczenia sieciowe (chyba nie trzebna wyjasniac? chociaz nie wiem... ale jak by co to napisz) pozniej palezy pamiętac aby "Połaczenie lokalne" ;) (karta sieciowa!:) było aktywne! :D
2. Z "ZADAŃ sieciowych" po lewej stronie okienka ;) wybnieramy UTWORZ NOWE POŁACZENIE" :D
3. Otworzy sie kreator nowego połaczenia :))) Klikamy dalej ;D
4. W kolejnym oknie wybieramy Połacz z internetem" i dalej! :)
5. W kolejny oknie opcje "Konfiguruj moje polaczenie recznie!" :)
6. Pojawi sie kolejne okienko w ktorym nalezy wybrac opcje UWAGA! Połacz uźywając połaczenia szerokopasmowego, wymahającego uźytkownika i hasła!
i tego nie ma... nie ma poprostu:) zrozumiale?
moje pytanie brzmi dlaczego nie ma? :)))
Wiedza objawi sie pozniej. Gdy Ty zechcesz uzupelnic post o jakies podstawowe informacje.
no dobre... ;> a po za tym? jakas wiedza? ;>
Gratulacje.xperl:Mam windowsa XP prof.
Ja mam jeszcze dwa Tyskie, ale wole o tym nie pisac.
Kolego, oprocz XP co masz jeszcze, ze chcesz tworzyc polaczenie szerokopasmowe ? Szeroki kabel sieciowy, czy moze jakis modem ADSL ?
Strona 1 / 1