pokemon red fire GBA
gram w pokemon fire red i jestem na cinnabar city .Jak przejść to pokemon mansion ,bo musze znaleźć jakiś klucz ,źeby otworzyć gym .
Gdzie jest HM06 – Rock Smash ??? bo czytałem ,źe moźna nim rozwalać drobne kamienie ??
Gdzie jest HM06 – Rock Smash ??? bo czytałem ,źe moźna nim rozwalać drobne kamienie ??
Odpowiedzi: 9
Musisz chyba kogoś pokonać juź dawno nie grałem w pokemony :) Nie wiem czy tego nie znajdziesz przy jakimś pokemonie. Wyspe wcześniej jest chyba Arkticuno czy jak sie to pisze. To moźe wyspe dalej albo coś. Chociaź o ile pamięć mnie nie myli na tej wyspie z wulkanem był jakiś budynek tam sie wchodziło i pokonywało kolesi. Ostatni chyba miał klucz.
ok tylko gdzie jest klucz ?? bo tam w pokemon mansion jest gdzies tylko gdzie i jak sie tam dostać ??
ok tylko gdzie jest klucz ?? bo tam w pokemon mansion jest gdzies tylko gdzie i jak sie tam dostać ??
źeby wejść do gyma musisz pokonac wszystkich kolesi co sa w tym wulkanie ,jaskini czy cuś tam znajdziem hm i klucz
To cos marnie szukales.T–Time:tylko ,źe szukałem.
:arrow: http://www.pokemony.jor.pl/index.php?go=14#solucja
tylko ,źe szukałem, dobra nie waźne widze ,źe nikt nie wie .
T–Time:gram w pokemon fire red i jestem na cinnabar city .Jak przejść to pokemon mansion ,bo musze znaleźć jakiś klucz ,źeby otworzyć gym .
Wpisz se w goglarke pokemon, na jakies stronie na pewno bedzie solucja do tego ;)
pierwszy post jaki widze na tym forum na temat pokemonów. :)
sory źe troche nie na temat
sory źe troche nie na temat
Strona 1 / 1