Pokaź swojego PeCeta
Fajnie by było, gdyby userzy pokazali swoje maszyny. Mile widziane równieź osiągi w OC.
Oto moja rakieta:
ECS K7S5A ver. 3.1 | AMD Athlon XP 2000+ @ 2200+ | 256 MB DIMM SDRAM | GeForce 256 | Samsung SV3063H | LG CD–ROM CRD–8522B | SONY CD–RW CRX175A1 |
Oto moja rakieta:
ECS K7S5A ver. 3.1 | AMD Athlon XP 2000+ @ 2200+ | 256 MB DIMM SDRAM | GeForce 256 | Samsung SV3063H | LG CD–ROM CRD–8522B | SONY CD–RW CRX175A1 |
Odpowiedzi: 10
Czy widzicie u Krzychooo podobienstwo do głownego bohatera wladcy pierscieni > tego krasnala co nosil ten pierscien :lol: bez :wink: obrazy :wink:
fije:Sam se załóź, nie umiesz?? "Mondra Głowo"?? :D
mnie tam nieptrzebn ale jak moja wypowiedź Cie razi to popros o wykasowanie.
P.S. sam bys chciał tak wygladac paskudo :twisted:
Sam se załóź, nie umiesz?? "Mondra Głowo"?? :D
fije:Krzychooo:nieststy nie mam zdjęcia samego kompa ale na tym widac conieco :D (oprócz mojej parszywej geby :mrgreen: )
P.S. CD–Rom juz nie lezy na wierzchu...własciwie to nigdzie nie lezy, bo sie spsuł i powędrował do altanki (smietnikowej oczywiscie :( )
Krzychuuu, czy aby nie pomyliłeś topiców? :D To jest temat "Pokaź Peceta", a nie "Ja i mój Pecet" :D
"Mondra głowo" to weź no mi załóz taki topic to mi jakis Modek przeniesie :twisted:
a to moje cuda
Krzychooo:nieststy nie mam zdjęcia samego kompa ale na tym widac conieco :D (oprócz mojej parszywej geby :mrgreen: )
P.S. CD–Rom juz nie lezy na wierzchu...własciwie to nigdzie nie lezy, bo sie spsuł i powędrował do altanki (smietnikowej oczywiscie :( )
Krzychuuu, czy aby nie pomyliłeś topiców? :D To jest temat "Pokaź Peceta", a nie "Ja i mój Pecet" :D
mój złom :wink:
nieststy nie mam zdjęcia samego kompa ale na tym widac conieco :D (oprócz mojej parszywej geby :mrgreen: )
ja w wakacje, jezeli znajdzie sie chwila biore się za modding
a tak wygladało moje stanowisko rok temu teraz juź inny monitor i obudowa