Pokaź swojego PeCeta
Fajnie by było, gdyby userzy pokazali swoje maszyny. Mile widziane równieź osiągi w OC.
Oto moja rakieta:
ECS K7S5A ver. 3.1 | AMD Athlon XP 2000+ @ 2200+ | 256 MB DIMM SDRAM | GeForce 256 | Samsung SV3063H | LG CD–ROM CRD–8522B | SONY CD–RW CRX175A1 |
Oto moja rakieta:
ECS K7S5A ver. 3.1 | AMD Athlon XP 2000+ @ 2200+ | 256 MB DIMM SDRAM | GeForce 256 | Samsung SV3063H | LG CD–ROM CRD–8522B | SONY CD–RW CRX175A1 |
Odpowiedzi: 20
komp
nawewt "mój" CD tam jest :D A się rozbiera, bo mu gorąco :P
meine zasilacz to : LC – B400 ATX :D:D:D max wattage – 400W !!!!!!! :D:D:D [voltage – 115/230V, current– 10/6A, frequency – 60/50Hz] gwoli dokładności :D:D:D
ps. mój komp to exhibicjonista!!!!!! :wink: :wink: :wink:
ps. mój komp to exhibicjonista!!!!!! :wink: :wink: :wink:
MaximBoskov:Maine kompiuter :D:D:D
Jaki masz zasilacz?? Nie potrafiłem ze zdjęcia zidentyfikować
MaximBoskov
według mnie przydało by ci sie troche tasiemek
do mocowania kabli ładniejszy by był widok i lepszy obieg powietrza :D
Maine kompiuter :D:D:D
Xior:Ad@$:A oto mój sprzęt(po instalce). Zmieniłem tylko tapetke
moźe być (tapetka) :wink:
Cały sprzęcik jest super, a tapetka jedna z licznych, jak zawsze dobra. Sprzęt był fotografowany cyfrówką jakiś czas temu, a obecnie mój pulpit troche zmodyfikowany od tego z http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=12626&start=25
bo uźywam winwall'a
Ad@$:A oto mój sprzęt(po instalce). Zmieniłem tylko tapetke
moźe być (tapetka) :wink:
A oto mój sprzęt(po instalce). Zmieniłem tylko tapetke
theboss78:
Mogl.Chociarz by w takim programiku jak Photoshop.
Taki duuźo kosztuje :lol:
FlaQs:wszystko git ale nie mogles potem zdjecia w jakims edytorze graficznym obrocic o jakies 90 stopni... :wink:
Mogl.Chociarz by w takim programiku jak Photoshop.
wszystko git ale nie mogles potem zdjecia w jakims edytorze graficznym obrocic o jakies 90 stopni... :wink:
Aha. A teraz sluchaj. To nie komp jest na boku, tylko ja lezalem na boku, bo go chcialem jak najlepiej uchwycić a inaczej sie w pokoju nie miescilem. Co do swiatla, to rzeczywiscie jest go troszke za duzo, ale to dlatego ze lampa byla ustawiona auto a nie manual. :)
No tak. Zdjęcie jest tak jasne, źe nic nie widać :? a jak rozjaśniłem to zobaczyłem źe tam jest podłoga po lewej, a zdjęcie jest bokiem :twisted:
Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakbyś kompa połoźył na boku – oto mnie chodziło :wink:
Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakbyś kompa połoźył na boku – oto mnie chodziło :wink:
SLAY3R:pawelwiejek:A to moje cudeńko :D
Chyba trochę za duźo wypiło, aź się wywaliło :mrgreen:
O co Ci chodzi?? :?
a oto moj zlom (doslownie zlom :evil: ) te gwiazdki na tapecie swieca jak sie je naswietli :twisted:
pawelwiejek:A to moje cudeńko :D
Chyba trochę za duźo wypiło, aź się wywaliło :mrgreen:
A to moje cudeńko :D
Przy tym stanowisku rozwalam kumpli w Urban Terror :)
neo340:qrcze neo_x ja bym szłu dostał jakbym miał takie niebo pod biurkiem, ale kwestia gustu, o nim się nie dyskutuje :D
zrobilem sobie takie cus z nudow... ale za to fajnie wyglada... poprsotu jest inny niz kupiony w sklepie :)