Pojawiające sie niebieskie ekrany

Witam... Od pewnego czasu pojawiły mi sie wczasie np pracy,grania na komputerze lub innych rzeczy pojawia sie raz na jakiś czas ( dzieńńcie pojawia mi sie on o 4-10 razy jak komp chodzi non stop)taki niebieski ekran i na którym piszą białe literki. Coś tam pisze ze odnosi sie do pamięci..(fizycznej czy jakoś tak). Więc sprawdziłem kości ramu czy z nimi jest wszystko ok. Okazało sie ze przy sprawdzaniu programem memtest wczasie sprawdzania pojawiają sie błedy. Inne programy to samo pokazują. Ze kości ramu posiadają błedy. Czesto pojawiają mi sie też błedy związane z pamięcią. Ze nie może odczytać. Błąd pamieci #jakies cyferki i literki chyba#. Pojawia mi sie to jak szuakm czegoś w necie lub gram gry. Czy to wszystko pojawia sie przeż te kosci ramu i one są tylko do wymiany .?? Czy po wymianie kosci ram bedzier wszyskto ok i nie ebdzie mi sie to pojawiać. czekam na odpowiedzi...

Odpowiedzi: 1

Ażmnie swieżbi by na te pytania powyżej odpowiedzieć : "A ...j* wie" i na tym skończyć. Kto Ci da gwarancję, że RAM to jesyny powód problemów ( albo nawet, że ot rzeczywisty ich przyczyna ) ? - Pytanie jest retoryczne, szczególnie, że ew. odpowiedź byłaby ocno niepaeramwentarna. Póki nie zmienisz pamięci to nie będziesz znał odpowiedz na swoje pytania. * Określenie przedstawiciela innej niż starozakonna "nacji" ( żebyśta się funkcyjni nie zgrzali za bardzo kombinując jak mnie za wulgaryzm ukarać ).
Rebe
Dodano
25.09.2007 20:22:37
Domaniak
Dodano:
25.09.2007 19:19:52
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1