Podwojne napisy w filmach

Mam podwojne napisy w filmach w kazdym plajerze i nie wiem co jest przyczyna. Mam zainstalowane te kodeki:AC3Filter.
DivX.
ffdshow. DivxG400 wiem ze ten jest od napisow ale jak go usune to nie mam nic.
System to win xp pro.Moze ktos wie o cotu chodzi i mi podpowie.Pozdrawiam.
Przegladalem forum ale o podwojnych napisach nic nie znalazlem.

Odpowiedzi: 3

Drogi Pavciu dzieki za pomoc a co do samego problemu to odinstalowalem kodek G400i jest oki poza tym mozna tez wylaczyc drugie napisy w samym playerze a o tym nie wiedzialem.Pozdrawiam serdecznie.
Stylowy
Dodano
20.03.2004 13:53:50
Kolego Stylowy, bardzo dziękuję za komplement. Jednak w tej chwili nie wiem dokładnie jak naleźy postąpić, by wyłączyć jedne z napisów... Znaczy wiem, ale nie pamiętam, gdzie dokładnie naleźy się udać. Jak byś był na tyle uprzejmy i "przeszukał" cały "program" pod kątem frazy 'Subtitles'. Jak juź znajdziesz odpowiednią zakładkę, to moźesz zarzucić screenem, gdybyś nie wiedział co dalej uczynić, by rozwiązać problem...

Z chęcią sam bym poszukał, ale rozumiesz... Robienie zamieszania wśród "piknie" działających kodeków (poprzez instalację ffdshow) jest mi wybitnie nie "na rękę".

UPDATE...
Tymczasem, proszę, zapoznaj się z poniźszym topicem, to powinno Ci pomóc... Postąp analogicznie jak radzi m.in. aligator:

:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8417&highlight=ffdshow

PS. Gdybyś troszeczkę inaczej poszukał z pewnością byś znalazł :)
Pawek
Dodano
19.03.2004 18:54:42
Pawciu bardzo cie prosze ty mi powiedz jak to zrobic.Ale swoja droga jestes bardzo czujny na forum.
Pozdrawiam.
Stylowy
Dodano
19.03.2004 17:32:10
Stylowy
Dodano:
19.03.2004 16:47:50
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1