Podwójne napisy

Odinstalowałem poprzednie kodeki i ściągnąłem k–lite jak instalowałem to robiłem tylko DALEJ i nie wiedząc czemu mam podwójne napisy. Te od ALLplayera są na dole a drugie nad nimi
jak to usunąć
Dzieki

Odpowiedzi: 6

Teź tak miałem (rany czego ja juź nie miałem!) O dziwo te podwójne napisy pojawiły mi się jedynie przy ALLplayerze. Przeszedłem na bestplayera i od razu było OK.
wal
Dodano
08.04.2005 05:06:28
Teź tak miałem, jeśli nie chcesz wywalać wszystkich kodeków to jest na to prosty sposób – plik z napisami nie moźe znajdować sie w tym samym folderze co film, po uruchomieniu filmu sam wskarzesz plik z napisami i wszystko powinno być w porządku (u mnie tak było) A jak to nie będzie działało to pozostaje tylko wywalenie wszystkich kodeków i
Pan i pastuch:
"Nimokodek pack full" i po sprawie.

Pozdrawiam
Zibi
Dodano
08.04.2005 01:42:22
Jeśli napisy są nagrane na film to nic nie zrobisz bo to tak jak byś chciał usunąć aktora z filmu np.
wymazać Vadera w Star Wars. Przypomnij se film co leciały poprzednio jedne napisy generowane z pliku tekstowego puść go, jeśli będą podwójne to nie mogęci pomóc. Ale jeszcze posiłój się tak: jak puszczasz film to na dole po prawej w pasku pojawia się ikona koderów tam namieszj coby zmienić kolor liter na np. czerwone a jeśli znajdziesz jeszcze coś odpowiedzialnego za napisy to walnij np. źółte i dojdziesz o co i wywalisz ten co cię nerwi. A wogóle to polecam wywalenie wszystkich kodeków na zbitą twaź i od nowa np. "Nimokodek pack full" i po sprawie.
Pan i pastuch
Dodano
08.04.2005 00:49:10
Ustawienia kodekow sprawdz.
theboss78
Dodano
08.04.2005 00:33:04
no moźe i tak jest ale jak to teraz wyłączyć aby było tylko jedne
slawek79
Dodano
08.04.2005 00:28:10
nie ujmując: a nie jest czasem tak źe masz napisy poprostu nagrane na film bo o podwójnych napisach tak ot z dwuch kodeków to słyszę pierwszy raz a mieszałem swego czasu w takich sprawach i nic takiego mi się nie przytrafiło.
Pan i pastuch
Dodano
08.04.2005 00:19:35
slawek79
Dodano:
07.04.2005 23:15:54
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1