podpinanie się ;))

Witam was mam podłączone stałe łącze w raz z sąsiadką nadmieniam iź przewód mam podłączony u niej do modemu a u siebie podłączony do karty sieciowej wobec tego mam takie zapytanie czy jest mozliwość abym mógł od siebie z kompa całkowicie zaglądać do kompa mojej sąsiadki:) bo jesli jest taka moźliwość to zapodajcie mi jakieś cenne wskazówki powiem tyle źe mam dostep do jej kompa ale tylko do tego folderu o nazwie SharedDocs na jkl (Aniołek–tj9t2c) a ja chce mieć wgląd na cały komp :lol: :twisted: Pozdrawiam

Odpowiedzi: 6

Szymon nie trzeba mieć specjalnej wiedzy w tym temacie, aby pomysł przełoźyć na czyn tym bardziej źe wskazujesz zródło.
Co do samego wydawnictwa to zapewne wiesz źe owa ksiąźka nie jest napisane jako How know tylko i wyłącznie obrony przed, czego dowodem jest pierwsza część ksiązki ( rozdział 1–7 ).
IMO udzielanie RE, która jest dokładnie ukierunkowana na w/w topic jest łamaniem zasad netykiety.
McScr@by
Dodano
01.10.2004 16:38:34
McScr@by, nie nie mam. ten link to tylko odpowiedz na jego pytanie. nie podaje go wprost, musi sie troche pomeczyc. kupic ksiazke, przeczytac, poznac metody obrony. jak pozna obrone to bedzie wiedzial co robi atakujacy.
z drugiej strony moze sasiadka lubi byc podgladana ;)

el nina nie komentuje, bo chyba jest zazdrosny ;)
gdybym byl tak zlosliwy jak ty to znalazlbym kilka ostatnich postow, w ktorych moglbym napisac, ze nie rozumiesz przeczytanego tekstu. aa i nie dopowiadaj sobie co ja mysle, bo zalosnie ci to wychodzi.
Szymon Grabiński
Dodano
01.10.2004 12:09:46
McScr@by:
Pozatym IMO, po co ułatwiasz zadanie
Sa dwa rozwiazania:
1. szymonowi wydaje sie ze jest cool, jesli poda jakies zrodla, popisze sie znajomoscia zrodel, itd.
2. Nie czyta wczesniejszych postow, lub nie rozumie tekstu.
EL NINO
Dodano
01.10.2004 02:17:48
Dodam swoje 3 grosze do dyskusji :

Szymon czy masz jakąś prowizję od sprzedaźy ksiąźek wydawnictwa Helieton :?

Pozatym IMO, po co ułatwiasz zadanie, zapewne druga osoba nie źyczyła by sobie 'zdalnego dostępu'.
McScr@by
Dodano
01.10.2004 00:27:25
zapoznaj sie z tym. wlasciwie pierwsza czesc.

http://helion.pl/ksiazki/besiew.htm
Szymon Grabiński
Dodano
30.09.2004 10:56:06
mariusz25l:
a ja chce mieć wgląd na cały komp
Popros sasiadke zeby udostepnila Ci reszte danych.
Na inna odpowiedz nie licz.
EL NINO
Dodano
30.09.2004 01:32:27
mariusz25l
Dodano:
30.09.2004 01:22:26
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1