Podłączenie kabla sieciowego restartuje komputer
Witam!! Mam problem tego typu ze podlaczenie kabla sieciowego do komputera powoduje jego zawieszenie i wyswietlenie blue screena *** STOP: 0x000000c2 (0x00000007, 0x00000CD4, 0x00000000, 0xFF2BD020). Czasami od razu sie komputer restartuje bez wyswietlenia niebieskiego ekranu. Ponowne uruchomienie systemu nie jest mozliwe poniewaz przy starcie znowu pojawia sie niebieski ekran. Wyciagniecie kabla umozliwia prawidlowe uruchomienie systemu. Mialem juz kiedys ten problem ale zainstalowalem system od nowa i dzialalo dobrze, teraz po zainstalowaniu nowego windowsa dalej jest to samo. Siec sklada sie z 2 komputerow na 2 kartach sieciowych, celem jest udostepnienie netu na drugim kompie. Jak dotychczas dzialo dobrze ale sie popsulo.
Odpowiedzi: 2
Miałemten sam problem.Robiłem reinstalkę systemu i nic.
Sprawdzi moźe kabel uszkodzony,spróbuj nz nowo pozarabiać końcówki .
Pozarabianie końcówek u mnie pomgło.
Sprawdzi moźe kabel uszkodzony,spróbuj nz nowo pozarabiać końcówki .
Pozarabianie końcówek u mnie pomgło.
Ten system ktory sie restartuje to XP ? Chyba tak, skoro bez kabla, czyli z wylaczona sieciowka chodzi.
Zmien sobie kolego sieciowke, lub jesli jednak bedzie sprawna, inne/dobre sterowniki do niej.
Zmien sobie kolego sieciowke, lub jesli jednak bedzie sprawna, inne/dobre sterowniki do niej.
Strona 1 / 1