podłączanie aux do kompa
Czy ktoś nie wie jaki program moze rejestrować dźwiek bardzo dobrze z funkcji aux w SB 128 PCI :?: W Windows Xp HE, w windowsie 98 w miare dobrze robi to rejestrator dźwieku, w xp on mi nie działa. Jeśli znasz taki program to napisz ( mogą byc teź porady jak zrobić z rejetratorem w xp) :cry:
Odpowiedzi: 4
no wiem ale inni userzy z AC 97 (jak ja) tesh chcieliby zkorzystać moźe... :wink:
Przeczytaj uwaźnie pytanie – mowa jest o nagrywaniu dźwięku na karcie dźwiękowej, a nie na karcie wbudowanej na płycie głównej (przewaźnie AC 97).
gorzej jak ktoś ma kartę dzwiękową wbudowaną na płycie głównej :?
Do kaźdej karty dźwiękowej dołączane jest oprogramowanie pozwalające między innymi na nagrywanie dźwięku z zewnętrznych urządzeń.

Dołączone oprogramowanie w róźnych wersjach sprzętu róźni się tylko szatą graficzną – układ funkcji na ogół pozostaje ten sam.
Aby nagrywać dzwięk za pomocą karty dźw. musisz podłączyć do gniazda Line–In przewód Audio (na ogół Mini–Jack) i odblokować funkcję Line–In (zaznaczyłem na czerwono).
W zaleźności od posiadanego oprogramowania moźesz nagrywać muzykę w formatach mp3, wav, etc.
Dołączone oprogramowanie w róźnych wersjach sprzętu róźni się tylko szatą graficzną – układ funkcji na ogół pozostaje ten sam.
Aby nagrywać dzwięk za pomocą karty dźw. musisz podłączyć do gniazda Line–In przewód Audio (na ogół Mini–Jack) i odblokować funkcję Line–In (zaznaczyłem na czerwono).
W zaleźności od posiadanego oprogramowania moźesz nagrywać muzykę w formatach mp3, wav, etc.
Strona 1 / 1