Podkłady muzyczne
Witam. Czy znacie moze jakieś programy so robienia ze zwykłej mp3 sam podkład :) Niewiem czy zrozumieliscie ale prosciej o to chodzi źe puszcze sobie naprzykład Hemp Gru – To jest To i chce źeby nie było słów tylko sama melodia :D Jesli macie jakiś taki programik to dajcie linki. Aha jeszcze jedno. Potrzebuje dobnrego programu do przerabiania piosenek na mp3.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
Łatwo jest znaleźć mwlodię w formacie .mid wystarczy tytuł wpisać i dodać rozszeźenie .mid – całą stronę wywala :D
Znalazłem inny zajebisty program – Audacity Maa duźo funkcji i odrazu moźna zapisać na mp3 nagrany "kawałek" :D
A z tymi podkladami to moze inaczej – macie jakieś stronki z podkladami (oprócz gogle) :P
pozdro
A z tymi podkladami to moze inaczej – macie jakieś stronki z podkladami (oprócz gogle) :P
pozdro
Co do wyciagania podkladu z mp3 to watpie zeby cos takiego istnialo.Do konwersji z pliku najlepszy jest dBpowerAMP a do zgywaniaz cd to cdex albo EAC.
Dzięki Adik – dziala:D
Do przerabiania plików na mp3 polecałbym ci "Nero Wave Editor". Program sie znajduje w programie AHEAD NERO (taki program do nagrywania plików na cd i dvd, jak masz nagryware to wiesz). Za pomocą tego prgramu otwierasz np piosenke w formacie *.wav i potem plik/zapisz jako/ i zapisujesz przykładowo w tym formacie mp3 :wink: . Bardzo proste... Co do wyciągania podkładów z piosenek to nie znam :? Sam bym chciał :D Powodzenia
Polskie znam – lata 60–te, 70–te, 80–te i 90–te
Własnie się z tym męczę – obiecałem komuś (nie umiem odmawiać zwłaszcza innej płci :) ).
Ale one są w *.midi, trzeba przekonwertować.
Własnie się z tym męczę – obiecałem komuś (nie umiem odmawiać zwłaszcza innej płci :) ).
Ale one są w *.midi, trzeba przekonwertować.
Strona 1 / 1