Podczas instalacji visty komp zrestartowal sie i nie mozna dokonczyc instalacji
Mam problem. Podczas instalacji na laptopie Acer 5720zg windows visty odlaczone zostalo zasilanie. po ponownym wlaczeniu lapka instalacja nie ruszyla dalej. system zaladowany jest na dysku nie ma zadnej plyty z windowsem. probowalem instalowac win xp ale wtedz laptop nie wykrywa zadnych sterownikow )a te wszystkie sa na dysku). Co mam zrobic zebz zainstalowac viste. jak rozpacyac instalacje. dodam jecze ze kolezanka kupila razem ze mna identycznego laptopa, tam instalacja poszla ok, wiec moze jest jakas opcja zeby zrobic cos w stylu recowery i uruchomic to na drugim lapku. prosye o pomoc.
Odpowiedzi: 2
nie ma zadnej plytki. wszystko bylo na partycji do ktorej teraz nie mozna sie dostac
a do laptopa nie bylo jakiej plytki? np. recovery disc
Strona 1 / 1
[quote=zbyszekwww]nie ma zadnej plytki. wszystko bylo na partycji do ktorej teraz nie mozna sie dostac[/quote] chodzi o partycje "ukryta" tam powinna sie znajnowac "czysta" kopia windowsa. Mozesz tez zainstalowac windowsa (Viste) z innej plyty wklepujac swoj kluczyk :] Lekkie nagiecie licencji. Oczywiscie Windows musi byc taki sam np Ultimate lub Home Premium
[quote=Ukey]Oczywiscie Windows musi byc taki sam np Ultimate lub Home Premium[/quote] Eee ... No chyba dowolny może być ... O ile dobrze wiem na płycie wszystkie wersje są jest a klucz decyduje o tym która zostanie zainstalowana ... Oczywiście rózne płytki na x64 i x86 muszą być.