Podczas instalacji przy sprawdzaniu dysku wyskakuje błąd

Podczas instalacji przy sprawdzaniu dysku wyskakuje błąd, źe dysk (samsung 6.4Gb) jest nieodwracalnie uszkodzony i nie moźna kontynuować instalacji. To samo sie pojawia na innym dysku. Ale oprócz kilku bedów sa OK. tzn Dziła na nim Win98SE (a wcześniej WinME) i nie wykazuje źadnych błędów. Scandisk czy np Norton teź nic nie wykazuje. Dysk był formatowany i nic to nie dało. Nie wiem co mam robić. Moźe moźna ominąć sprawdznie dysków podczan instalacji. Pomóźcie!!!!!! (mój sprzęt Celeron 950Mhz 128Ram płyta BVC3A z nowym biosem, dysk Samsung 6.4Gb i segate2GB, karta gfar. S3Trio2DX)

Odpowiedzi: 3

Dzisiaj dyski nie duźo kosztują, dlatego zamiast tak się bawić moźesz pójść do sklepu i kupić tanio jakiś nowy dysk. Moźe to jest troche egoistyczne podejście, ale sądzę źe zamiast się wqrzać na Windowsa moźna pozbierać kase i kupić dysk :D.
NetManek
Dodano
14.07.2003 22:43:09
hmm.Ja bym jeszcze odpalił scandisk i zeskanował całą powirzechnię(w dosie).Moźe to robiłeś to powiedz ile jest uszkodzonych klastrów?
Pozdrawiam
:)
command
Dodano
26.06.2003 19:57:07
hmm.Ja bym jeszcze odpalił scandisk i zeskanował całą powirzechnię(w dosie).Moźe to robiłeś to powiedz ile jest uszkodzonych klastrów?
Pozdrawiam
:)
command
Dodano
26.06.2003 19:57:07
Kazuriashi
Dodano:
27.03.2003 14:10:34
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1