Podajcie swoje temperatury procesorów
Podajcie swoje temperatury procesorów i nie zapomnijcie podac modelu i bedzie dobrze jak podacie jaki cooler bo na moim sempron 3000+ z chłodzeniem boxowym na 4000 rpm temperatura 70 C to chyba za duzo :/
Odpowiedzi: 3
P4 3,2 HT 55 stopni przy 1240 prm ,box.
d.m4@wp.pl pewnikiem coś nie styka (radiator–procek)
bo te 4000 prm u ciebie przeraźa okropnie :shock: a i tak nie chłodzi jak trzeba. Działaj czymprędzej bo poczyjesz dym z blaszaka.
d.m4@wp.pl pewnikiem coś nie styka (radiator–procek)
bo te 4000 prm u ciebie przeraźa okropnie :shock: a i tak nie chłodzi jak trzeba. Działaj czymprędzej bo poczyjesz dym z blaszaka.
d.m4@wp.pl:Podajcie swoje temperatury procesorów i nie zapomnijcie podac modelu i bedzie dobrze jak podacie jaki cooler bo na moim sempron 3000+ z chłodzeniem boxowym na 4000 rpm temperatura 70 C to chyba za duzo :/
:shock:
O 20–25 za duźo... Wg mnie źle cooler załoźony. Zdejmij posmaruj dobrą pastą i poprawnie nałóź...
Ja na sempronie 2400+ @ 2200MHz na standardowym vcore ledwo co 50 przekraczam na boxowym coolerze.
boksowy coler procek jak w podpisie temperaturka w podczas grani i wogóle wacha sie od 44 do 47 stopni w prime95 testowałem przez 2 godziny doszło do 55