Podaj Hasło Dostępu
Siema, mam pytanko i zarazem prośbę, czy wie ktoś czy moźna obejśc tego typu zabezpieczenie na stronie?? http://www.geobid.pl/inne/
Jesli to jest nielegalne na forum to sorka!
Jesli to jest nielegalne na forum to sorka!
Odpowiedzi: 20
Przecieź napisałem źe łapówek nie przyjmuję.
Miałem powiedzieć, ale jak tak to nie :P
Miałem powiedzieć, ale jak tak to nie :P
No Slya3r wipisz mi się na czek :wink: . Jak wpiszesz i dasz chasła, to moźe zrobie podobny skrypt :)
Sciagi super sprawa.Trzeba tylko poznac dobrze nauczyciela i sie sciaga jak mazenie.Mi np po 3 latach francuza tera sciagam spokojnie bez obawy.Oczywisice zalezy duzo o teachera.No a inne przedmioty no standart.Uff
Sciagi super sprawa.Trzeba tylko poznac dobrze nauczyciela i sie sciaga jak mazenie.Mi np po 3 latach francuza tera sciagam spokojnie bez obawy.Oczywisice zalezy duzo o teachera.No a inne przedmioty no standart.Uff
Dółanczam czek:
Podpisz, ewentualnie przerób i podpisz
kwotę potrącimy z płatności za net, śmieci, dług do pub`ów, gorzelni, orza RIAA :)
|–––––––––––––––––––––––––––|
|CZEK DO SLAY3R`a [ORGINAŁ] |
| KWOTA:0,5 ZŁ [SŁOWNIE:ZŁA–|
| MANY GROSZ]...............|
| PODPIS NADAWCA....ODBIORCA|
| ......LEZIO111....______..|
–––––––––––––––––––––––––––––
kwotę potrącimy z płatności za net, śmieci, dług do pub`ów, gorzelni, orza RIAA :)
Dółanczam czek:
|–––––––––––––––––––––––––––|
|CZEK DO SLAY3R`a [ORGINAŁ] |
| KWOTA:0,5 ZŁ [SŁOWNIE:ZŁA–|
| MANY GROSZ]...............|
| PODPIS NADAWCA....ODBIORCA|
| ......LEZIO111....______..|
–––––––––––––––––––––––––––––
Za kogo mnie masz, nie jestem politykiem źeby łapówki przyjmowac, to jest nie moralne :)
A ściągalem gdzie popadło, oprócz właśnie przedsiębiorczości, marketingu i zarządzania przedsiębiorstwem.
A ściągalem gdzie popadło, oprócz właśnie przedsiębiorczości, marketingu i zarządzania przedsiębiorstwem.
chodzę do 4 LO i w tym roku mi to doszło, na lekcji mamy maly burdel (nie taki jak w toruniu – taki miałem na fizyce w 1 klasie), a jesli chodzi o przedmiot to prawda – wymysla sie na poczekaniu, ale nie znam jeszcze dobrze babki i nie wiem co wymaga wiec pisze sciage.a cholera ostatnio mnie na historii na sciaganiu zlapala ale na szczescie mnie lui i oddala prace uff.Nigdy nie sciagales?? nie mow mi tylko ze sie uczyles biologi bo w to nie uwierze hehe, a jedna koperta ci wystarcz (masz tu jeszcze rulonik {$} jest w nim sporo wiec sie zastanow.
Dziękówki za kopertę, teraz zastanowię się czy podpowiedzieć, [czytaj: za mało było].
A przedsiębiorczość to pikuś przedmiot, wszystko moźna na poczekaniu wymyślić :) [czytaj: nigdy nie ściagałem, ani tez specjalnie się tego nie uczyłem a same 4 i 5 miałem :) ]
A przedsiębiorczość to pikuś przedmiot, wszystko moźna na poczekaniu wymyślić :) [czytaj: nigdy nie ściagałem, ani tez specjalnie się tego nie uczyłem a same 4 i 5 miałem :) ]
|X| masz tu swoją kopertke hehe bede sie nad tym hasełkiem zastanawiał , na razie pisze ściąge na przedsiębiorczość a nawet nie wiem czy da sie u aby ściagać.
Heh chciałbyś :)
nie powiem (koperty mile widziane) ale jest to prostrze niź ci się wydaje.
nie powiem (koperty mile widziane) ale jest to prostrze niź ci się wydaje.
Slay3r podpowiedz do hasla na 3 poziomie prosze, nie za duźą nie za małą ale prosze, aha i jeszcze jedno – sam je znalazłes :?: :D
a powiedziane jest szukajcie a znajdziecie :) np m=77 r=72, haslo masz mrv386 i tak od m–0,r–1,v–2,3–3,8–4,6–5 i wylazi haslo: mqt041 (znak – oznacza odejmowanie jakby co)
nio jest, a skad wziąc tablicę znaków??
Zaden progs nie jest ci potrzebny, zobacz w źródle "Iso–8859–2" to jest taki kod ci podpowiem.....
Jak by mnie ktoś naprowadził na kod do drugiego poziomu, ja go znam , ale chce wiedziec jak do niego dojśc... Moźe są potzrebne jakieś progsy (znaczy soft) :?:
Jak by mnie ktoś naprowadził na kod do drugiego poziomu, ja go znam , ale chce wiedziec jak do niego dojśc... Moźe są potzrebne jakieś progsy (znaczy soft) :?:
Ja juź mam hasło do 5 poziomu :P
Ale nie powiem :P
Ale nie powiem :P
:roll: :roll: ja jush odpuściłem, klękłem na 2 poziomie, nie mam pojęcia jak dalej, pierwszy poziom był łatwy, ale 2 to juź dla mnie za wysoko, haker ze mnie marny :D :D :Dmlodys:No to kto przejdzie kolejny poziom?? narazie wam nie podam hasła, próbojcie próbujcie
No to kto przejdzie kolejny poziom?? narazie wam nie podam hasła, próbojcie próbujcie