Poczta zagineła!!!
Mam konto pocztowe na onet.pl i pewnego dnia znikneło mi kilkanaście waźnych emaili. Administrator poczty nie odpowiada na moje wezwania.
Pytam. Czy moźna podejźeć i ewentualnie ponownie ściągnąć emaile z serwera poczty? Bardzo mi na tych listach zaleźy. Dzięki.
Pytam. Czy moźna podejźeć i ewentualnie ponownie ściągnąć emaile z serwera poczty? Bardzo mi na tych listach zaleźy. Dzięki.
Odpowiedzi: 4
o ... właśnie ... zainstaluj se klienta poczty, Thunderbird w najnowszej wersji 1.5 jest super !
Jest jeszcze jedno wyjście: listy moźesz wysyłać
poprzez Pocztę Polską, wtedy w razie problemów będziesz miał blisko na pocztę źeby listonosza wziąść za d*pę
he he he
Jest jeszcze jedno wyjście: listy moźesz wysyłać
poprzez Pocztę Polską, wtedy w razie problemów będziesz miał blisko na pocztę źeby listonosza wziąść za d*pę
he he he
Na przyszłość polecam program Mozilla Thunderbird zamiast logowania poprzez WWW.
No dobra, ale co My mamy do serwera i przechowywanych na nim wiadomosci ? Tu moze Ci pomoc wylacznie administrator serwera.
Tak uźywam przez stronę www.
A słyszałem źe poczta nawet usunięta ze skrzynki przez jakiś cza jest przechowywana na serwerze. A gdybym wiedział jak pdejźeć jub ściągnąć albo co wogóle robić to by mnie tu nie było.
A słyszałem źe poczta nawet usunięta ze skrzynki przez jakiś cza jest przechowywana na serwerze. A gdybym wiedział jak pdejźeć jub ściągnąć albo co wogóle robić to by mnie tu nie było.
Strona 1 / 1