Poczatki forum centrum.
jak to bylo na poczatku ? chodzi mi o liczbe uzytkownikow – jak szybko przybywali ?
jak rozkreklamowywane bylo forum ? gdzie umieszczaliscie linki ?
Odpowiedzi: 9
[quote="Kuba"]
pytam sie, poniewaz mam od nieawna wlasne forum. a co do konkurencji to niema mowy, bo u mnie sa zupelnie inne tematy... .no prawie, mam tez dzial "o wszyskim" :lol:gieras:
yyy, gieras, a czemu pytasz? chcesz nam zrobić konkurencje ? 8)
gieras:jak to bylo na poczatku ? chodzi mi o liczbe uzytkownikow – jak szybko przybywali ?
na początku było świetnie, potem juź tylko lepiej, liczba uźytkowników była na początku mała (zaczynaliśmy od jednego uźytkownika, potem byli juź dwaj, trzy itd), przybywali szybko. Strone rozreklamowała się sama (czyźby była taka dobra?), linki umieściliśmy w katalogu Onetu i WP.
yyy, gieras, a czemu pytasz? chcesz nam zrobić konkurencje ? 8)
aligator:...ale nam podpadł strasznie...
Chyba nawet wiem w wyniku jakiego nieporozumienia :lol:
Pawek:
Ja dołączyłem do szacownego grona 11 lipca 2003 i od tego czasu liczba modów się nie zwiększyła.
Był jeden kandydat ale nam podpadł strasznie :mrgreen: :lol:
To powiadacie, źe kiedyś moźna było mailem na forum pytania słać... :D Dobre...
Ja dołączyłem do szacownego grona 11 lipca 2003 i od tego czasu liczba modów się nie zwiększyła. Podajźe czterech ubyło i przybył jeden admin...
Ja dołączyłem do szacownego grona 11 lipca 2003 i od tego czasu liczba modów się nie zwiększyła. Podajźe czterech ubyło i przybył jeden admin...
Ano bylo cos takiego, ale musialem wiac przed wierzycielami :P :P . Miales o tym nie mowic/pisac i w zwiaku z tym bedziemy myslec nad zmiana Twojego nicka :lol: . Nawet wiesz jaki – The_F... :mrgreen: :mrgreen: .The_judge:Pamiętam teź źe El miał inny nick – EL SKÓRKA czy jakoś tak :mrgreen:
Tez mi sie to cos nie za bardzo podoba. Pewnie stal najblizej koryta albo Kubie sie palec omsknal :mrgreen: :lol: .The_judge:odnośnie EL'a to on w dziwnych okolicznościach dochrapał się swojego obecnego stanowiska :mrgreen:
To juz niedlugo, bo jest zastepca :lol: :lol: :lol: . No a Tobie kopa w doope zasadzimy :mrgreen: .The_judge:no a potem pewnego dnia zobaczyłem źe mam zielony nick ...
Moze zrobimy Dzien Usera (taki jak Dzien Dziecka) i wtedy ludzie beda mogli pisac co beda chcieli i gdzie beda chcieli ? :wink:The_judge:...dalej nie ma sprawiedliwości na forum, dalej są uciśnieni i uciskający ...
a jak rozkreklamowac wlasnie forum ?
ja to pamietam tylko tyle, źe jak tu przyszedłem to było mniej adminów i modów. kaźdy mógł robić (prawie) co chciał. Pamiętam teź źe El miał inny nick – EL SKÓRKA czy jakoś tak :mrgreen: ale musiał się chyba zakamuflować przed innymi, niezadowolonymi z jego wypowiedzi uźytkownikami :D
no a potem pewnego dnia zobaczyłem źe mam zielony nick, wiec władza udeźyła do głowy i zaczęły się represje, nagonki, łapanki, zsyłki itp no i tak juź zostało :mrgreen:
odnośnie EL'a to on w dziwnych okolicznościach dochrapał się swojego obecnego stanowiska :mrgreen: ( Kuba podobno nie pije piwa więc boję się myśleć czym go przekupił ;) ), w dziwnych okolicznościach przybyło mu 1000 postów (nie źebym coś sugerował :P) ....
...dalej nie ma sprawiedliwości na forum, dalej są uciśnieni i uciskający, władza wciąź ma rację – z tym źe ja jestem juź po tej drugiej stronie :D
no to tak by to wyglądało w skrócie :P
no a potem pewnego dnia zobaczyłem źe mam zielony nick, wiec władza udeźyła do głowy i zaczęły się represje, nagonki, łapanki, zsyłki itp no i tak juź zostało :mrgreen:
odnośnie EL'a to on w dziwnych okolicznościach dochrapał się swojego obecnego stanowiska :mrgreen: ( Kuba podobno nie pije piwa więc boję się myśleć czym go przekupił ;) ), w dziwnych okolicznościach przybyło mu 1000 postów (nie źebym coś sugerował :P) ....
...dalej nie ma sprawiedliwości na forum, dalej są uciśnieni i uciskający, władza wciąź ma rację – z tym źe ja jestem juź po tej drugiej stronie :D
no to tak by to wyglądało w skrócie :P
To pierwszy post na forum – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=1#1
Strona 1 / 1