Pocieszcie mnie
Co ile mniej więcej robicie reinstalke XP–ka. Ja wytrzymuje około 3 m–cy i szykuje mi się kolejna bo system juź tak rzęcholi źe szlag mnie trafia. No i właśnie zbiera mi się kolejne x godzin z doprowadzeniem tego syfu do ładu. Musiałem się poźalić uff juź mi lepiej.
Odpowiedzi: 4
Ja na jednym kompie mam windę postawioną od jakiegoś roku, a na drugim jakieś 2 miesiace. U mnie powód reinstalki jest zawsze podobny – zmiany sprzetowe – ostatnio to była nowa karta graficzna (i tak ta reinstalke przewlokłem do końca października).
Moźe pocieszy Cię, to źe jutro mnie czeka stawianie dwóch Wind od zera. Oczywiście – zmiany sprzetowe – trzeba będzie zmienić podpis :mrgreen:
Moźe pocieszy Cię, to źe jutro mnie czeka stawianie dwóch Wind od zera. Oczywiście – zmiany sprzetowe – trzeba będzie zmienić podpis :mrgreen:
Mam XP Pro od stycznia 2001 i jak do tej pory nie musiałem reinstalować do sprzątania korzystam z narzędzi takich jak jv16 Power Tools PCBug Doctor FreeRAM XP oraz paru jeszcze innych (defragmentacja raz w miesiącu).
brtx:Jak zainstalujesz walnij soebie obraz partycji w DriveImage i wtedy system z progsami przywrocisz w ciagu minut.
Ja XP mam od czerwca – chula nawet spoko:)
No i tak kurde wreszcie zrobie zawsze o tym myślałem ale nigdy nie zrobiłem. Kurde. No. Właśnie. Kurde. :lol:
Jak zainstalujesz walnij soebie obraz partycji w DriveImage i wtedy system z progsami przywrocisz w ciagu minut.
Strona 1 / 1