poblem ze zmiana zarejestrowania windowsa
Chciałbym zmieniec w
Mój komputer–Własciwości–Ogólne i pózniej jest pole wyswietlane:
Zarejestrowano dla
no i tam sa dane urzytkownika.
Chce je poddac edycji w rejestrze lub w jakims programie tylko nie wiem jak. Prosze o pomoc[/b]
Mój komputer–Własciwości–Ogólne i pózniej jest pole wyswietlane:
Zarejestrowano dla
no i tam sa dane urzytkownika.
Chce je poddac edycji w rejestrze lub w jakims programie tylko nie wiem jak. Prosze o pomoc[/b]
Odpowiedzi: 3
musisz stworzyć nowy plik w folderze system32, i tak– otwierasz notatnik i robisz: w piwrwszej linijce wpisujesz [General], poniźej umieszczasz polecenia: Manufacturer= /tu piszesz co chcesz np. Jan Kowalski/poniźej piszesz: Model= /np. Deepblue :wink:/i dalej zapisujesz to w wymienionym wcześniej folderze system32 pod nazwą oeminfo.ini. To wszystko. A jakbyś chciał tam wstawić grafikę np. swoją faciatkę to musisz do tego folderu system32 skopiować bitmapę zawierającą np. twoje zdjęcie, tylko misisz je nazwać oemlogo.bmp i jush. Powodzenia. :D :D :D
Tak jak mówi gieras, jednak jeśli ni znasz się na tym, to zainstaluj sobie program Tweak–XP Pro, który ma pełną funkcjonalność jako demo, ale ma limit uruchomień (30). W nim wszystko prosto ustawisz, nawet więcej niź chcesz.
bylo to opisywane w ktoryms z p[ierwszych komputer–swiatow bodajze w 1999.
wystarczy edytowac jakis plik w katalogu windows, mozesz nawet tam dac jakies logo
wystarczy edytowac jakis plik w katalogu windows, mozesz nawet tam dac jakies logo
Strona 1 / 1