POBLEM Z KARTĄ TV
Windows nie przyjmuje źadnych sterowników od karty TV Fly Video 98 nawet w wersji beta przybisanych systemowi XP. Czy są juź sterowniki odpowiednie do tego typu sprzętu ?
Odpowiedzi: 10
Mam problem ściągnąłem nowsze sterownik XP do karty PV–BT878P+ w/FM i chodzi ale jakość jest taka sobie zainstalowałem btv wersja 2.55 i wyskakuje mi komunikat ze za mało pamięci.
dzięki za rade.
dzięki za rade.
XP professional to duźy problem z tunerami TV !!!
Działają prawie wszystkie drivery, ale stare programy/playery do tv są niekompatybilne.
Działa w pełni właście TYLKO I WYŁĄCZNIE: 'BorgTV PRO', ale on jest bardzo niestabilny z systemami win2000 i winxppro !
Działają prawie wszystkie drivery, ale stare programy/playery do tv są niekompatybilne.
Działa w pełni właście TYLKO I WYŁĄCZNIE: 'BorgTV PRO', ale on jest bardzo niestabilny z systemami win2000 i winxppro !
Sterowniki do tego rodzju karty znajdziecie na stronie producenta ale niestety jeszcze w wersji Beta :( . Ja je zainstalowałem i nie mam z nimi źadnych problemow poza tym ze nie działa pilot :), reszta działa poprawnie. POWODZENIA
Nie mogę znaleźdź odpowiednich sterowników do mojej karty TV, a konkretnie Pixel View Play TV Pro
model PLAY TV PAK RC/FM
a dokłandiej PV–BT878P+ w/FM
Dzięki za cynk!
model PLAY TV PAK RC/FM
a dokłandiej PV–BT878P+ w/FM
Dzięki za cynk!
Ściągnij ze stony producenta sterowwniki, zainstaluj WDM–y (tylko uwaźaj bo znajdzie 4 urządzenia). Prawdopodobnie BTV nie bedzie działał, zainstaluj więc BTV Pro.
Witam !
Teź mam kartę FlyVideo98 no i niestety na XP nie mam dźwięku jak równieź nie działa pilot, a jeźeli powiększę obraz na cały ekran jest – tragicznie !!!! :–(((
Instalowałem sterowniki do Win200 i beta do XP – nic nie pomaga.
Chyba na ten XP jest po prostu za wcześnie ...
Teź mam kartę FlyVideo98 no i niestety na XP nie mam dźwięku jak równieź nie działa pilot, a jeźeli powiększę obraz na cały ekran jest – tragicznie !!!! :–(((
Instalowałem sterowniki do Win200 i beta do XP – nic nie pomaga.
Chyba na ten XP jest po prostu za wcześnie ...
Wystarczyło zainstalować sterowniki od windows 2000
Ten gostek "XP TO CHUJSTWO" to cieńki bolek, zainstaluj sobie windę 3.11 skoro XP jest dla Ciebie zbyt skomplikowany
Zmień sterowniki ja do ati tv trafiłem za trzecim razem
WSADZCIE SE TEN XP W DUPE xp "to wymiociny bil'a gatsa " i nic więcej niepowiem :))))
ps. ja miałem to samo i wyjebałem XP do kosza :))
ps. ja miałem to samo i wyjebałem XP do kosza :))
Strona 1 / 1