Pobieranie plików przez Explorera
Mam problem z pobieraniem plików przez IE. Nie wiem czemu źedne pliki się nie ściągają. Niby pokazuje sie okienko pobierania pliku, ale nic sie nie ściąga... :? Wiecie co moźna z tym zrobić??????????????
Odpowiedzi: 5
hmm... w opcjach internetowych jest wszystko ok, firewall teź nie blokuje, bo go nawet wyłączyłam na chwile, a w miejscu docelowym jest jeszcze duuuuźo miejsca... wydaje mi sie, źe to moźe być dlatego, źe nie moge odinstalować nero. Przy próbie odinstalowania, naprawienia czy cokolwiek pokazuje sie "instalation corrupted – please reinstal nero" i jakiś błąd krytyczny. Tylko nie wiem jak sie tego pozbyć, bo nie moge ściągnąć CleanToola
W Opcjach internetowych poszukaj. W ktorejs zakladce znajdziesz miejsce, okienko do zaznaczenia/odznaczenia, ktore odpowiada za mozliwosc downloadu. Moze to to ? A moze jakis firewall, albo w miejscu docelowym, w ktorym powinien zapisac sie plik, nie ma wystarczajacej przestrzeni ?
wiesz co, nie mam źadnych innych przeglądarek, bo explorer mi nigdy nie nawalał, wszystko sie ładnie ściągało itd. i nie potrzebowałam niczego dodatkowo...
wiesz co, nie mam źadnych innych przeglądarek, bo explorer mi nigdy nie nawalał, wszystko sie ładnie ściągało itd. i nie potrzebowałam niczego dodatkowo...
a w innych przegladarkach/akceleratorach dzialaja ?
Strona 1 / 1