Po zaistalowaniu SP2 porblem z Kartami ATI
Hejka mam małe pytanie na jednej stronie tagźe o Windows xp i wszysko o SP 2 to wyczytałem źe po zaistalowaniu SP2 moźe być problem z Panelem Sterowania Kart ATI czyli Radeon ... jam ma Radeon 9200 SE 128 ddr czy ktoś naktnoł sie na ten problem po zaistlowaniu SP2 oczywscie ci co mają te karty prosze o odpowiedzć i jedno instalować / nie istalować? tego SP2 i jak sie ma po istalci Sp2 eDonkey 2000 czy mam sie dobźe czy wam mormalnie śccionga to mnie ciekawi takźe prosze o odpowiedzeć z góry dzenkuje !! :wink:
Odpowiedzi: 3
o kurcze, dobrze wiedziec. nie wiedzialem o tym ograniczeniu...
Na temat P2P i problemów wynikających z nałoźeniem limitu nawiązywania nowych połączeń TCP info znajdziesz tutaj.
polusek:po zaistalowaniu SP2 moźe być problem z Panelem Sterowania Kart ATI czyli Radeon ... jam ma Radeon 9200 SE 128 ddr czy ktoś naktnoł sie na ten problem po zaistlowaniu SP2
moj Radeon 9600pro dziala bez zarzutu
jak sie ma po istalci Sp2 eDonkey 2000 czy mam sie dobźe czy wam mormalnie śccionga
sp2 moze sie tak mieć do donkeya: jest 'nowy' firewall windowsowy i trzeba sobie pewnie ustawiac porty od nowa dla donkeya zeby mial highID.
poza tym nie widze zadnego zwiazku SP2 z donkeyem czy w ogole jakims oprogramowaniem.
pozdrawiam, Marcin
Strona 1 / 1