Po uruchomieniu systemu – problem
Witam,
Mam problem z Win XP. Otoz po uruchomieniu systemu (juz wszystko sie pokaze, nic na twardym nie mieli) musze odczekac ok. minute az bede mogl uruchomic niektore aplikacje. Na przyklad aby otworzyc okienko odpowiedzialne za polaczenie sieciowe, czy otworzyc jakis obrazek (tym standardowym programem – "podgladanie obrazow i faksow..."). Niby nic wielkiego, bo kompa restartuje raz na kilka dni, ale troche dokuczliwe.
Spotkal sie moze ktos z takim problemem? Zna ktos rozwiazanie?
Pozdrawiam.
Mam problem z Win XP. Otoz po uruchomieniu systemu (juz wszystko sie pokaze, nic na twardym nie mieli) musze odczekac ok. minute az bede mogl uruchomic niektore aplikacje. Na przyklad aby otworzyc okienko odpowiedzialne za polaczenie sieciowe, czy otworzyc jakis obrazek (tym standardowym programem – "podgladanie obrazow i faksow..."). Niby nic wielkiego, bo kompa restartuje raz na kilka dni, ale troche dokuczliwe.
Spotkal sie moze ktos z takim problemem? Zna ktos rozwiazanie?
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 5
Dzieki, sam jakos nie moglem znalezc. Moj blad polegal na tym, ze konfigurowalem nie polaczenie lokalne, a poleczenie z internetem. Jeszcze raz dzieki. :)
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7763
Hmm, ale ja mam neostrade wiec chyba nie moge ustawic stalego. Chyba, ze nie o to chodzi?
Karta nie szuka otoczenia sieciowego.
Czy ustawienia dostajesz z DHCP ? Jesli tak, to przypisz na stale.
Czy ustawienia dostajesz z DHCP ? Jesli tak, to przypisz na stale.
Karta szuka otoczenia sieciowego.
Poszukaj w dziale sieć udostępnianie, jest tam pare topików na ten temat.
Poszukaj w dziale sieć udostępnianie, jest tam pare topików na ten temat.
Strona 1 / 1