po prostu pasek zadan
Witam
To jest chyba typowo lamerski problem. Chodzi mo o miejsce na pasku zadan, to na ktorym mamy ikonki szybkiego uruchamiania. Usunalem sobie kilka tych ikonek, bo stwierdzilem ze ich nie potrzebuje a tylko system sobie obciazam. Ale za kazdym razem jak uruchamiam komputer, w miejscu gdzie byle te ikonki jest puste miejsce. Znaczy chodzi mi oto ze to miejsce jest zawsze wieksze niz ilosc tych ikonek ktore sobie zostawilem. Mam nadzieje ze sie jasno wyrazilem?
Dziękuje za uwage
To jest chyba typowo lamerski problem. Chodzi mo o miejsce na pasku zadan, to na ktorym mamy ikonki szybkiego uruchamiania. Usunalem sobie kilka tych ikonek, bo stwierdzilem ze ich nie potrzebuje a tylko system sobie obciazam. Ale za kazdym razem jak uruchamiam komputer, w miejscu gdzie byle te ikonki jest puste miejsce. Znaczy chodzi mi oto ze to miejsce jest zawsze wieksze niz ilosc tych ikonek ktore sobie zostawilem. Mam nadzieje ze sie jasno wyrazilem?
Dziękuje za uwage
Odpowiedzi: 9
Ja tak miałem z win 98 bo go zapchałem jakimiś badziewiami i "ulepszaczami".
Witam
No coz ten roblem caly czas jest i nie wiem jak sobie z tym poradzic.:(
PS: czy to forum przez jakis czas nie dzialalo? W ogole ta strona?
No coz ten roblem caly czas jest i nie wiem jak sobie z tym poradzic.:(
PS: czy to forum przez jakis czas nie dzialalo? W ogole ta strona?
Mam windows XP Prof.
A komputer taki jak w opisie, tylko nie pamietam nazwy plyty glownej :(
A komputer taki jak w opisie, tylko nie pamietam nazwy plyty glownej :(
Ja tez tak miałem na starym kompie. Aha jakiego masz wina i jaki komp
no probowalem i niestety nie dalo to zadnego rezultatu. Jak daje na zablokuj to przy nastepnym uruchomieniu kompa odleglosc pomiedzy ikonkami a paskiem na ktorym wyswietlaja sie otwarte progrmay jest dosyc duza:(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
PgX:Windows ci siada. Przeinstaluj
No to było dobre hehe.
Tu nie cza reinstalki,
run_DNA kliknij prawym klawiszem myszki na pasku zadań i odblokuj go, potem ustaw odpowiednią szerokośc paska szybkiego uruchamiania i ponownie zablokuj pasek zadań.
Windows ci siada. Przeinstaluj
Strona 1 / 1