Po pierwsze – nie szkodzić

Jestem nowy na forum i nie znam sie bardzo dobrze na komputerach. Ostatnio miałem problem, chyba standardowy, z wolnym zamykaniem systemu. Spróbowałem kilku porad i ze zdziwieniem stwierdziłem, źe często są ze sobą sprzeczne (szczególnie jeźeli chodzi o modyfikację wpisów w rejestrze). Proszę – jeźeli chcesz komuś pomóc – bądź pewien, źe to co piszesz nie zawiera błędów.
[/b]

Odpowiedzi: 3

No i trzeba wziasc pod uwage, iz nazdy moze inaczej zinterpretowac opis problemu co moze prowadzic do pomylek. W podanym przez ciebie (dziadek10) przyklad to tam zadna wielka draka, znam przypadki gdzie dany chwyt dziala, a w innych nie i to ze u ciebie nie zdal egazminu to nie znaczy ze u innych tez. To po prostu jest Nowoczesna Technologia :D
muezzin
Dodano
01.01.2005 13:23:51
Wszystko robisz na swoją odpowiedzialność.

Nigdy nie ma takiej pewności i kaźdy się moźe mylić,albo mieć inny sposób usunięcia problemu.

Nie ma jednego szblonu naprawy usterki – czyli to zrobisz i jest dobrze,gdy chodzi o tak złoźoną przypadłość jak powolne zamykanie systemu lub inne złoźone problemy,bo moźliwości wystąpienia usterki jest bardzio wiele,a co za tym idzie i moźliwości naprawy teź jest bardzo wiele.
JNJN
Dodano
01.01.2005 12:05:24
jakie porady konkretnie ?
gieras
Dodano
01.01.2005 11:54:45
dziadek10
Dodano:
01.01.2005 11:38:39
Komentarzy:
3