po okolo 2 mniutach komp mi bardzo zwalnia
pisze dlatego ze nie mam czasu szukac – mam tylko okolo 2 minut za kazdym razem
co jest grane?
wczesniej mialem problemy z trojanem winshow.v downloader i za kazdym razem jak właczałem kompa to znowu był – musiałem ciągle skanowac (AVG), poza tym problemy ze strona startowa – i wydawalo mi sie ze juz wszystko ok – bo wyrzucilem tego trojana po ciezkich bojach wieloma antytrojanami shrederem a tu taka nowość zwalnia mi tak źe nic sie nieda zrobić
jak to zrobic?
xp pro
co jest grane?
wczesniej mialem problemy z trojanem winshow.v downloader i za kazdym razem jak właczałem kompa to znowu był – musiałem ciągle skanowac (AVG), poza tym problemy ze strona startowa – i wydawalo mi sie ze juz wszystko ok – bo wyrzucilem tego trojana po ciezkich bojach wieloma antytrojanami shrederem a tu taka nowość zwalnia mi tak źe nic sie nieda zrobić
jak to zrobic?
xp pro
Odpowiedzi: 6
dzięki za pomoc–pomógł gość "Autko" z forum motoryzacyjnego
zrobilem tak:
scanowanie mks vir z onet.pl–zpisałem lokalizacje bo wyciąć nie potrafił,odpaliłem w dosie uruchomiłem nortona i zgładzilem gada(to proste nie byl uźytwany przez win,bo sys.nie był odpalony)potem start wina, win nie mógł go odanleźć i wołał o niego– w tedy wyciołem w autostarcie,restart i po bólu
pozdrawiam
zrobilem tak:
scanowanie mks vir z onet.pl–zpisałem lokalizacje bo wyciąć nie potrafił,odpaliłem w dosie uruchomiłem nortona i zgładzilem gada(to proste nie byl uźytwany przez win,bo sys.nie był odpalony)potem start wina, win nie mógł go odanleźć i wołał o niego– w tedy wyciołem w autostarcie,restart i po bólu
pozdrawiam
przepraszam,zapomianiałem sie zalogować
moźe ma ktoś taki problem(jak wyźej), moźe powalczymy wspólnie gg:6817890
moźe ma ktoś taki problem(jak wyźej), moźe powalczymy wspólnie gg:6817890
witam,z góry zaznaczam źe mój nik pochodzi z innego forum dotyczącego motoryzacji(ale tak wszędzie się loguje dla ujednolicenia)
mam problem –jakiegoś syfa ,ale nie mogę go usunąć zadokował sie w win/system wyśledziłem go scan vir,ale nie mozna go usunąć bo win cały czas z niego korzysta,po usunięciu z autostartu po restarcie sam odźywa próbowałem wejć w tryb awaryjny i z tamtąd usunąć,ale F8,ctrl nie wzbudza awaryjnego(moźe jest jakiś inny sposób?) największy problem to to źe nie mogę nic zciągnąć z netu,bo wywala ttp://serchpage.cc,oprócz tego strasznie zwalnia,ale przegądać strony pozwala,cholera nie mogę nawet zaktualizować antywira
mam problem –jakiegoś syfa ,ale nie mogę go usunąć zadokował sie w win/system wyśledziłem go scan vir,ale nie mozna go usunąć bo win cały czas z niego korzysta,po usunięciu z autostartu po restarcie sam odźywa próbowałem wejć w tryb awaryjny i z tamtąd usunąć,ale F8,ctrl nie wzbudza awaryjnego(moźe jest jakiś inny sposób?) największy problem to to źe nie mogę nic zciągnąć z netu,bo wywala ttp://serchpage.cc,oprócz tego strasznie zwalnia,ale przegądać strony pozwala,cholera nie mogę nawet zaktualizować antywira
caly czas ten sam problem, poza tym laduje mi sie ciagle jakas wyszukiwarka "zestyfind", i inne pop–up, nie za duzo ale wiecej niz powinno, a czas po restarcie w ktorym komp pracuje to zawsze rowne 10 minut(nie dwie jak pisalem wczesniej), no i wtedy tak zwalnia ze nic nie moge zrobic, prosze o szybko odpowiedz i pomoc bo juz nie mam sily na tego kompa zaraz chyba go wy....[list=][/list]
skanowalem wszystkimi mozliwymi antyspyami, antyvirusami, panda, mks, avg, robilem regcleanerem, ciagle to samo, teraz juz nawetnie moge go zeskanowac do konca bo mi sie zawiesza po 2 minutach
Przeskanuj ponownie OS`a AV z najnowszą definicją.
Przeskanuj Anty Malware/Spyware.
Sprawdz w Tasku procesy.
Przeskanuj Anty Malware/Spyware.
Sprawdz w Tasku procesy.
Strona 1 / 1