Pnp Bios extension
mam problem z jednym z programow daemon tools nie otwiera obrazow, w manadzeze natknelam sie na wykrzyknik przy tym zwrocie,Urzadzenia systemowe i dalej to co w tytule postu, moze ktos mi podpowie co zrobic? aha i podczas zamykania programu wyskakuje error ze win16 moze byc niestabilny i cos tam dalej
Odpowiedzi: 3
to tak:
1. na innym forum podpowiedziano mi zebym odinstalowala ten sterownik i tak tez zrobilam, teraz jak otwieram menadzera tego składnika nie ma :oops:
2. mam zainstalowanego daemona 4.03
3. nie moge otworzyc obrazu plyty i podczas zamykania tego niby obrazu /jest biały ekran/ wyskakuje haslo, ze program nie moze zakończyć tego 16 bitowego zadania przekroczono limit czasu oczekiwania. Podsystem
Win16 moze być niestabilny. nacisnij ok aby zakonczyc prace podsystemu win 16 lub anuluj aby pozostawić podsystem uruchomiony.
1. na innym forum podpowiedziano mi zebym odinstalowala ten sterownik i tak tez zrobilam, teraz jak otwieram menadzera tego składnika nie ma :oops:
2. mam zainstalowanego daemona 4.03
3. nie moge otworzyc obrazu plyty i podczas zamykania tego niby obrazu /jest biały ekran/ wyskakuje haslo, ze program nie moze zakończyć tego 16 bitowego zadania przekroczono limit czasu oczekiwania. Podsystem
Win16 moze być niestabilny. nacisnij ok aby zakonczyc prace podsystemu win 16 lub anuluj aby pozostawić podsystem uruchomiony.
Jaką wersję Daemon Tools posiadasz ?? Moźe spróbuj zaktualizować go – najnowszą wersją jest 4.03 ...
Co do komunikatu – zacytuj go proszę dokładnie i powiedz – podczas zamykania jakiego programu tenźe komunikat wyskakuje ??
Co do komunikatu – zacytuj go proszę dokładnie i powiedz – podczas zamykania jakiego programu tenźe komunikat wyskakuje ??
Prawoklik na tym "Pnp Bios extension" i daj "Aktualizuj sterownik".
Strona 1 / 1