Płyty z grami
czy wiesz ktos moze dlaczego tak sie robi:niektore plyty z grami{wiekszosc}mi czyta a inne nie {np.wladca pierścieni;druźyna pierścienia}.
Odpowiedzi: 20
ok sprawdze.ale to nie sa piraty tylko oryginaly.
Ale nie, teraz na serio. Sprawdź te płyty, które ci nie działają na innym komputerze. Moźe masz pecha i od początku są źle wytłoczone. Jeśli mam rację to wymień w sklepie, chociaź wątpię [przepraszam, jeśli się mylę] źebyś miała oryginały. Jeśli są to piraty to moźe są źle nagrane? Jeśli piraty to moźesz juź nie pisać, bo PIRATOM NIE POMAGAMY. Nie ludzie?
nic sie nie pojawia na monitorze a płytka sie nie rozkreca.ale inne plyty z grami dzialaja i flmy tez moge odtwarzac. :cry:
Ale napisz czy chociaź się rozkręca ta płytka w cd romie, czy coś się pojawia a monitorze.
blablabla.czy wy naprawde nie macie sie czym zajac?straszne oburzenie nie ma co.moze byscie przestali.ok przepraszam ale mam dzisiaj zly dzien.
p.s.plytke wkladam do wlasciwego napedu.Czy teraz laskawie mi ktos pomoze :x
p.s.plytke wkladam do wlasciwego napedu.Czy teraz laskawie mi ktos pomoze :x
zgadzam sie z MaRIem
pierwszy post ale dobry
pierwszy post ale dobry
właśnie gwiazda jak tak będziesz pisać to nikt ci nie pomoźe Gelo ma zdeka racji
czy teraz juz rozumiesz matole? – Gwiadza
bardzo inteligentna i przemyslana wypowiedz
czy teraz juz rozumiesz matole? – Gwiadza
gelo, nie błaznuj, kto w tym gronie jest załosny to juź dawno pokazałeś.
Nie potrafisz się zachować, masz gdzies zasady to idź pojeździć na sankach przed domem. Chyba sie poźegnamy.
Gwiazda, a tak w ogóle to o co kaman? :lol:
Nie potrafisz się zachować, masz gdzies zasady to idź pojeździć na sankach przed domem. Chyba sie poźegnamy.
Gwiazda, a tak w ogóle to o co kaman? :lol:
moze wkładasz plytę DVD do czytnika cd–rom. jeśli tak to nie dziw sięze nie działa.
moze wkładasz plytę DVD do czytnika cd–rom. jeśli tak to nie dziw sięze nie działa.
ej gwiazda ty tak sobie nie pozwalaj, poziom twojej wiedzy na temat komputera jest zalosny, wiec badz troche milsza to ci ktos pomoze
Gwiazda:ty tez sobie nie pozwalaj.co on nie umie czytac czy co
Kto tu nie umie czytac i pisać?
A niby na co ja sobie pozwoliłem?
PS: Mettal, nieładnie tak ujawniać sekrety :mrgreen:
Gwiazda:i moze mi powiedziec co to moze oznaczac :D
Zdradze Ci ta tajemnice, komputer Ci sie popsul i jest do wymiany :mrgreen:
ty tez sobie nie pozwalaj.co on nie umie czytac czy co.wedlug mnie mozna sie doczytac o co chodzi. :D Czy moze ktos z was jest taki madry{hihi} i moze mi powiedziec co to moze oznaczac :D
ty tez sobie nie pozwalaj.co on nie umie czytac czy co.wedlug mnie mozna sie doczytac o co chodzi. :D Czy moze ktos z was jest taki madry{hihi} i moze mi powiedziec co to moze oznaczac :D
Gwiazda z tego co widze to ty masz problem i w tym przypadku epitet ktorego uzylas wobec Peter_l bardziej pasuje do Ciebie :lol: Z takim podejsciem, nie wiem czy ktos bedzie mial ochote na to by Ci pomoc...
Gwiazda:właśnie nie jest porysowana!!!Chodzi mi o to ze kiedy wkładam do napędu cd–rom niektore płytki to pisze ze nie ma w stacji dysku.czy teraz juz rozumiesz matole? :o
Ekhm.... wyraźaj się jak chcesz źeby Ci ktoś pomógł.
właśnie nie jest porysowana!!!Chodzi mi o to ze kiedy wkładam do napędu cd–rom niektore płytki to pisze ze nie ma w stacji dysku.czy teraz juz rozumiesz matole? :o