Płyta bootowalna
Witam
Mam takie pytanie;
Czy jest jakis w miarę prosty program za pomocą którego mozna zrobic obraz dysku C wraz z systemem Win XP,wszystkimi sterownikami,programami itp.
Taka płyta bootowalna
Tak ze przy reinstalu wkładamy płytę (napewno DVD) do napędu i sie wszystko instaluje.
Jeżeli jest to bardzo prosze o nazwe bądz link do niego i jeśli mozna to krótki opis jak z nim postepowac.
Z góry dzieki
Mam takie pytanie;
Czy jest jakis w miarę prosty program za pomocą którego mozna zrobic obraz dysku C wraz z systemem Win XP,wszystkimi sterownikami,programami itp.
Taka płyta bootowalna
Tak ze przy reinstalu wkładamy płytę (napewno DVD) do napędu i sie wszystko instaluje.
Jeżeli jest to bardzo prosze o nazwe bądz link do niego i jeśli mozna to krótki opis jak z nim postepowac.
Z góry dzieki
Odpowiedzi: 2
Testowałem cztery tego typu programy, pozostałem przy Acronis True Image 9.0 PL, bo jest prosty, szybki, skuteczny i niezawodny!!!
Programy do tworzenia obrazów dysków/partycji spełnią takie wymagania. To czy Wybierzesz produkt Symanteca, Paroagona czy Acronisa to już w zasadzie wyłacznie kwestia Twoich preferencji i ew. zasobności portfela.
Linków nie będzie, bo szczegółowe nazwy padał na forum wiele razy i są w archiwum. Co się zaś tyczy "instrukcji" to .programy te mają i pomoc i na ich stronach są opisy.
Strona 1 / 1