Pliki poczty
Gdzie znajduje sie plik zawierający mejle z Outlooka?
Odpowiedzi: 8
Activity, ja nie twierdze, ze Twoj sposob nie pomoze. Pisze tylko, ze skopiowanie "na zywca" rowniez dziala. A co do tego "wiedzenia wszystkiego" – ja nic nie wiem :wink: .
hej El nino skoro wszystko wiesz to moze pomozesz mi na temat NBA 2003 w dziale GRY a tak poza tym ja chciałem pomoc u mnie tak wszystko zadziałało i tak zawsze robie jesli mi pomozesz z gory dzieki
A jednak pliki poczty (.dbx) skopiowane na inny komputer dzialaja i maile sa odczytywane. Warunkiem jest skopiowanie ich dokladnie do tego samego folderu w ktorym znajduja sie pliki "macierzyste" – trzeba je po prostu zastąpić skopiowanymi. Dziala, bo stosuje taka podmiane.
to proste nie da sie ich tylko przekopiowac do innego outlooka zeby działały ale jest na to sposob przekopiuj te pliki do jakiegos folderu sprawdz czy nie sa plikami ukrytymi jest sa to zmien na archiwalne lub do odczytu teraz włacz program outlooka i z zakłade plik jest opcja importuj wybierz tam wiadomosci i wskaz folder do ktorego przekopiowałes te pliki
Pozdrawiam
P.s napisz czy ci sie udało
Pozdrawiam
to proste nie da sie ich tylko przekopiowac do innego outlooka zeby działały ale jest na to sposob przekopiuj te pliki do jakiegos folderu sprawdz czy nie sa plikami ukrytymi jest sa to zmien na archiwalne lub do odczytu teraz włacz program outlooka i z zakłade plik jest opcja importuj wybierz tam wiadomosci i wskaz folder do ktorego przekopiowałes te pliki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No tak, ale czy jest mozliwe np przeniesienie tych plikow z Outlook Express z jednego komputera na drugi tak, zeby w tym drugim byly widoczne maile z pierwszego??
Moze troche namieszalam, ale mam nadzieje, ze mnie rozumiecie. :wink:
Probowalam to zrobic juz kilka razy i nic mi sie nie udawalo. Moze trzeba zaznaczyc jakies opcje, o ktorych nie wiem??
Albo czy jest mozliwe np zapisanie wszystkich maili do jakiegos pliku i zaladowanie ich pozniej do outlooka po przeinstalowaniu systemu??
Moze troche namieszalam, ale mam nadzieje, ze mnie rozumiecie. :wink:
Probowalam to zrobic juz kilka razy i nic mi sie nie udawalo. Moze trzeba zaznaczyc jakies opcje, o ktorych nie wiem??
Albo czy jest mozliwe np zapisanie wszystkich maili do jakiegos pliku i zaladowanie ich pozniej do outlooka po przeinstalowaniu systemu??
Outlook czy Outlook Express ?Komaneq:Gdzie znajduje sie plik zawierający mejle z Outlooka?
C:Documents and SettingsUserUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{6F67BD45–60F2–485F–986C–D80EBD94BF00}MicrosoftOutlook ExpressSkrzynka odbiorcza.dbx C:Documents and SettingsUserUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{6F67BD45–60F2–485F–986C–D80EBD94BF00}MicrosoftOutlook ExpressSkrzynka nadawcza.dbx,teraz jest ok,sorry troche zmian bylo.
Strona 1 / 1