PLIKI PDF
posiadam pliki pdf, zeby strescic mam materialy lecz sa one zabezpieczone haslem niemoge skopiowac tekstu dokladnie nic nie moge zrobic oprocz drukowania.
czy jest osoba ktora mogla by doradzic program ktory by zlamal dostep do plikow? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi poniewaz jutro musze zdac prace!
w programie aadobe reader nie umiem sie poslugiwac wiec prosze o odpowiedz jak dobrze przeniesc go do worda. dziekuje z gory
czy jest osoba ktora mogla by doradzic program ktory by zlamal dostep do plikow? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi poniewaz jutro musze zdac prace!
w programie aadobe reader nie umiem sie poslugiwac wiec prosze o odpowiedz jak dobrze przeniesc go do worda. dziekuje z gory
Odpowiedzi: 1
Skro wszystko jest tak poblokowane to z pewnością autor miał ku temu powody co jak widać miało sęs.
1. Jeśli masz skaner: polecał bym ci wydrukować to i przeskanować w ORC.
2. Jeśli nie masz skanera strzel sccrena i otwórz w czymś co ma funkcję ORC.
Program oczywiście przeczyta tekst ale polecał bym jeszcze korektę. A po za tym było kiedyś na forum o takich przypadkach więc poszperaj.
1. Jeśli masz skaner: polecał bym ci wydrukować to i przeskanować w ORC.
2. Jeśli nie masz skanera strzel sccrena i otwórz w czymś co ma funkcję ORC.
Program oczywiście przeczyta tekst ale polecał bym jeszcze korektę. A po za tym było kiedyś na forum o takich przypadkach więc poszperaj.
Strona 1 / 1