Pliki MP3
Mam pliki muzyczne w firmacie mp3. Chciałbym otwarzać te pliki w swojej wierzy jednak nie ma obsługi plików Mp3. Czy jest taki program który moźe zmieniać format mp3 w cda kródko mówią źeby moźna był je otwarzać po nagraniu w normalnym odtwarzaczu cd
Odpowiedzi: 10
ja osobiście nie widzę nic niezrozumiałego w tym pytaniu, zadane jasno i klarownie, ok, kończymy tą dyskusję panie kolego, bo jest nie na temat i zaśmiecamy forum, pozdrówka dla ciebie :D
moźe i tak panie kolego, ale pytanie było troche dziwnie zadane więc myślałem źe chodzi o słuchanie muzyki z kompa.
Pozdrawiam takźe
Pozdrawiam takźe
to ja kumam o co chodzi tylko Ty zadajesz dziwne pytania, a pow yjaśnieniu mówisz źe to takie proste :lol:nie kumam o czym wy piszecie
czyź nie?? panie kolego?no to nagrywasz audio płyte i wkładasz do wieźy
no to nagrywasz audio płyte i wkładasz do wieźy
chodzi o to nagrywanie płytek, w kompie kaźdy z rególy ma mp3 bo mniej miejsca zajmują, natomiast "normalny" format do słuchania na wieźy, sprzęcie domowym to jest waw, i teraz chodzi o to źeby nagrać płytkę z utworami w formacie waw, źeby moźna było ją włoźyć do odtwarzacza CD w wieźy i źeby to grało. Kumasz??
nie kumam o czym wy piszecie.,mam komputer(podłączoną karte dźwiekową) czinczami pod wzamcniacz i normalne wszysko przez te czarne kolumny sobie słucham :lol:
(kazdy player)
(kazdy player)
ale po co konwertować z mp3 do waw jak moźna to odrazu zrobić w nero?? :roll: niepotrzebna strata czasu.Moje zdanie.MarcinX:Ja polecam Cdex lub Neo Audio.
Bardzo dobre konwertery mp3 wav i odwrotnie.
Ja polecam Cdex lub Neo Audio.
no gieras ma racje, ja tak robie przez cale zycie :D i dziala na wiezy
np Nero jest dobry do tego. wybierasz tylko AUDIO CD, z listy wybierasz mp3jki a on to nagrywa juz jako cda
Strona 1 / 1