Plik WinSvc16.exe
Witam.
Czy wie ktos co to jest za aplikacja?
Godzine temu mi sie zainstalowala nie wiem skąd i wskoczyla do uruchamiania przy starcie windy,a w tempie pjawily sie pliki o nazwie mulikhamo.exe oraz mzwxmotli.exe wszystkie pliki sa z opisem "Generic host process for win32 services; Microsoft corporation" waga plikow to 81,5 kb
Czy wie ktos co to jest za aplikacja?
Godzine temu mi sie zainstalowala nie wiem skąd i wskoczyla do uruchamiania przy starcie windy,a w tempie pjawily sie pliki o nazwie mulikhamo.exe oraz mzwxmotli.exe wszystkie pliki sa z opisem "Generic host process for win32 services; Microsoft corporation" waga plikow to 81,5 kb
Odpowiedzi: 6
Przeskanowałem i AVK i Mcaffe i AVASTA i nic.
Usowam ten plik i zobacze co dalej folder jest nie do usuniecia.Te pliki z tempa tez.
Pozdrawiam.
Usowam ten plik i zobacze co dalej folder jest nie do usuniecia.Te pliki z tempa tez.
Pozdrawiam.
Szukałem podanych plików i podobnych ale nie znalazłem pobierz wersję AVK 12 tak jak wcześniej napisałem i przeskanuj kompa.
Nie mam takiego folderu.
Czy moglby ktos powiedziec czy w ogole w WIN XP w folderze system32 jest folder winsvc32 :?:Szukałem w necie czegokolwiek na ten temat i nic znalazłem tylko wirusa winsvc32.exe tyle tylko ze u mnie tak nazywa sie folder systemowy a plik nazywa sie WinSvc16.exe wyszukiwarki w ogole tej nazwy nie znajduja.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Do pobrania jest z http://www.gdata.pl/pl/news.html wersja AVK 12.Sprawdz za pomocą programu kompa powinno pomuc powodzenia.
Nav nic nie wykrywa mks online tez.Pawek:A skaner antywirusowy co na to ??
To siedzi w folderze C:/WINDOWS/system32/winsvc32winsvc16.exe plik moge usunąc, ale gdy chcęusunac folder winsvc32 to mam komunikat winsvc32 jest folderem systemowym niezbednym do poprawnej pracy systemu windows nie mozna gousunac"
Strona 1 / 1