plik pdf
mam plik pdf i mam pytanie czy mozna jakos skopiowac z tamtąd tekst np. do worda? Jak to zrobic??
POZDR
POZDR
Odpowiedzi: 11
Podalem nazwe tamtego programu tylko przykladowo, poniewaz sadzilem, ze zainteresowany odnajdzie sobie soft darmowy jesli nie jest zainteresowany kupnem takiej czy innej aplikacji.
Nic tylko wybierac i przebierac –> http://www.brothersoft.com/pdf_freeware_shareware_download_1.html
Nic tylko wybierac i przebierac –> http://www.brothersoft.com/pdf_freeware_shareware_download_1.html
No cóź wersja testowa, "robi" tylko dwie strony; zapraszają Cię do zakupu pełnej wersji programu;
WARNING ! Because you're using a trial version of APDFPR,
only 2 of 15 page(s) of the document have been decrypted
(and the others have been replaced with blank ones).
Don't delete the source file !
If you want to decrypt all the file, please consider purchasing
the full version
moj angielski jest na poziomie zero :D co znaczy ten komunikat (bo robi mi tylko 2 pierwsze strony) :(
only 2 of 15 page(s) of the document have been decrypted
(and the others have been replaced with blank ones).
Don't delete the source file !
If you want to decrypt all the file, please consider purchasing
the full version
moj angielski jest na poziomie zero :D co znaczy ten komunikat (bo robi mi tylko 2 pierwsze strony) :(
poszukaj programu "Advanced PDF Password Recovery" :roll:
kurcze potrzebne jest hasełko, czyli juz nic nie moge zrobic??? pomocyyy
no kopiowac sie nie da zadnym sposobem :( Najprawdopodobniej musi byc jakos zabezpieczony, wlasnie sciagam PDF Transformer 1.0 (42 MB) zobaczymy co bedzie
Acrobat ma w opcjach moźliwość zabezpieczenia przed kopiowaniem zawartości. :cry:
Czy próbowałeś włączyć narzędzie Zaznaczanie tekstu (skrót litera V) i zaznaczyć tekst przez przeciągnięcie myszą? :?
Czy próbowałeś włączyć narzędzie Zaznaczanie tekstu (skrót litera V) i zaznaczyć tekst przez przeciągnięcie myszą? :?
pjps:no wlasnie tak sie nie da, nie mozna kopiowac
Jak się nie da? Ja nie miałem nigdy problemu... Czy wciskasz dwa klawisze równocześnie? A moźe sam PDF jest zabezpieczony?
Np. PDF Transformer 1.0 (42 MB)
i wiele innych podobnych narzedzi.–konwerter PDF umoźliwiający zamianię plików PDF do formatów RTF lub DOC (MS Word), XL, (MS Excel), dokumentów HTML lub plików tekstowych.
no wlasnie tak sie nie da, nie mozna kopiowac
CTRL + A, potem CTRL + C i w edytorze tekstu CTRL + V.