Plik null . Gdzie ?? jak ?? co to??
No właśnie jak w temacie. Po usunięciu z kompa oooooooooooooogromnej liczby programów , trochę rejestrów , gier i ogólnie nie potrzebnych rzeczy(nie uźywanych) uzyskałem około 12GB wolnego miejsca.
Ale pojawił się następujący problem(y):
1. System windows nie moźe odnaleźć pliku null sprawdź blablablabla . hmmm???
2. Gdy włączam kompa to menu start i cały ten dolny pasek pojawiają się odrazu , i spoX , tylko źe na pulpit i ikonki trzeba długooo poczekać!!! Strashna kapa!!!
Ale juź jak wszystko się uruchomi to sys ciśnie jak oszalały!!!
Czy wie ktoś jaki błąd mogłem popełnić co źle usunołem lub przez przypadek itd??? Plz help me!!!
Moźe to przez ten klucz odzyskiwania systemu???
Ale pojawił się następujący problem(y):
1. System windows nie moźe odnaleźć pliku null sprawdź blablablabla . hmmm???
2. Gdy włączam kompa to menu start i cały ten dolny pasek pojawiają się odrazu , i spoX , tylko źe na pulpit i ikonki trzeba długooo poczekać!!! Strashna kapa!!!
Ale juź jak wszystko się uruchomi to sys ciśnie jak oszalały!!!
Czy wie ktoś jaki błąd mogłem popełnić co źle usunołem lub przez przypadek itd??? Plz help me!!!
Moźe to przez ten klucz odzyskiwania systemu???
Odpowiedzi: 4
A co masz w autostarcie ?
Ile progsów ?
Ile progsów ?
No dobra zrobie defrag i zobacze to dopishe do pstu.
A z tym pulpitem i dłuuuuuugim włączaniem się systemu to nie wiesz o co moźe chodzić??
A z tym pulpitem i dłuuuuuugim włączaniem się systemu to nie wiesz o co moźe chodzić??
No dobra zrobie defrag i zobacze to dopishe do pstu.
ad 1.W systemie jest taki plik ,dotyczy on chyba sterowników.
Ad 2.A defragowałeś dysk ?
Jeźeli dalej będą kłopoty,niestabilny system ,brak bibliotek itd.,moźna spróbować nakładki systemu.
Ad 2.A defragowałeś dysk ?
Jeźeli dalej będą kłopoty,niestabilny system ,brak bibliotek itd.,moźna spróbować nakładki systemu.