plik DAT
mam problem niemoge odtworzyc pliku dat probowałem allplajerem ale ten pokazuje komunikat BRAK FILMU Vplajer wogole nie reaguje natomiast odtwarza bez problemu Windows Media Player tylko napisów nie umie
jak zmusic do odtwarzania pliku DAT allplajerem lub Vplajerem ????? pod XP
jak zmusic do odtwarzania pliku DAT allplajerem lub Vplajerem ????? pod XP
Odpowiedzi: 6
nie wydaje mi sie, zeby poslzo tak samo proowalem rbic w Best Player'ze i nic :/....
no niewiem :D ale w opcjach vpalyera masz zakladke z roszerzeniami dodaj tam DAT moze pojdzie :arrow:
Zainstaluj sobie DivXG400 źeby było widać napisy. Spróbój zmienić rozszerzenie z DAT na MPG (to jest zwykły plik MPEG).
*.dat, czyli niedokończony plik, pewnie był ściągany Kazaa i nie dociągnięty do końca. Spróbuj odtwoźyć AviPreview, ale tam teź nie ma napisów. Albo ściągnij se DivFix i za pomocą tego programu spróbuj naprawić ten plik, jak wszystko dobrze pójdzie to będziesz go mógł odtwaźać w kaźdym playerze.
to jest film VCD ten sam plik otworze media plajerem a innymi nie moge dlaczego ??
Hmmm nie zawsze *.dat oznacza film :)
Moze po prostu probujesz odpalic cos co nie jest filmem...
UPDATE: nu tak, ni zauwazylem ze napisales ze w wmp odtwarza... nie wyspany jestem ;)
Moze po prostu probujesz odpalic cos co nie jest filmem...
UPDATE: nu tak, ni zauwazylem ze napisales ze w wmp odtwarza... nie wyspany jestem ;)
Strona 1 / 1