Pisanie litery c z kreską uruchamia program
Po zainstalowaniu X–Cleaner Freeware nie mogę pisac małej litery c z kreską (ci) i za kaźdym razem przy próbie wpisania właśnie tej litery uruchamia mi się X–Cleaner. Mam XP HE, SP2, karta graficzna SiS 650_651_M650_M652_740. Szukałam ale nie znalazłam rozwiązania dlatego prosze o podpowiedź jak to zmienic , nie chciałabym odinstalowywac X–Cleanera. Dziękuję
Odpowiedzi: 13
Próbowałeś juz tej moźliwości z Hotkeycontrol XP?
Spróbuj, moźe jest szansa na jednoczesne posiadanie X–Cleanera i pisania ć.
Spróbuj, moźe jest szansa na jednoczesne posiadanie X–Cleanera i pisania ć.
Tak baku. Jesli usunelas program i jest OK, winowajca jest chyba oczywisty ? Napisalas, ze szukalas w jego opcjach. W Pomocy rowniez ? Moze tam jest jakas wzmianka o "hotkey" ? Jesli nie, musisz zyc bez niego. Zreszta to nie bedzie trudne, poniewaz takich programow jest na peczki.baku:Moźe więc problem tkwi w samym programie X–Cleaner Freeware?
Odnoszę wraźenie, źe te wszystkie porady niestety nie odnoszą się do mnie. Jak pisałam na samym początku przeczytałam mnóstwo porad na ten temat, równieź w pierwszym tego działu. Ja nie mam zainstalowanego panelu ATI/Catalist Control Center, więc nie mogę nic odznaczyć w zakładce Hotkeys ani teź odinstalować CCC przez Dodaj lub usuń programy. Faktem jest, źe mój problem z pisaniem małej litery ć występuje tylko i wyłącznie po zainstalowaniu wspomnianego programu X–Cleaner Freeware (robiłam to dwukrotnie – instalowałam i odinstalowywałam). Stwierdziłam, źe w czasie kiedy jest zainstalowany ten właśnie program występuje problem z pisaniem litery ć – wówczas kiedy chce napisać tę literę – nie da się a w zamian uruchamia się X–Cleaner. Teraz po odinstalowaniu go, przeczyszczeniu rejestru i ponownym uruchomieniu systemu mogę pisać literę ć. Wszystkie inne programy uruchamiają się normalnie i nie ma i nie było problemu z pisaniem innych polskich znaków. Moźe więc problem tkwi w samym programie X–Cleaner Freeware?
Przeczytaj pierwszy z góry temat w tym dzile.
Bobi:Do faq nie zaglądałeś bo niby czemu. Podpowiedź CCC do Catalistów jest winowajcą.
Nie mam pojęcia o co Ci chodzi? Moźna trochę jaśniej?
Do faq nie zaglądałeś bo niby czemu. Podpowiedź CCC do Catalistów jest winowajcą.
Ja równieź mam kłopoty z tą literą. Pojawiło się to mniej więcej wtedy, kiedy zainstalowałem ATI Catalyst 6.1. Żadem program się nie uruchamia, ale kiedy wciskam shift+c nic się nie dzieje. I teraz obojetnie jakiego programu bym nie uźywał nie jest moźliwe napisanie przeze mnie "ci"
Z tego co wiem to X–Cleaner w swoich opcjach nie ma moźliwości wyłączenia tego skrótu.
Gdzies przeczytałem solucję, źeby przy pomocy Hotkeycontrol XP przypisac jakiś dowolny skrót do Alt+C, zresetowac system, usunąc ten skrót i raz jeszcze zresetowac system.
Gdzies przeczytałem solucję, źeby przy pomocy Hotkeycontrol XP przypisac jakiś dowolny skrót do Alt+C, zresetowac system, usunąc ten skrót i raz jeszcze zresetowac system.
W pliku startowym tego programu – właściwości – nie ma źadnego klawisza skrótu, więc nie moźna zmienić ale odinstalowałam program i wszystko wróciło do normy. Dzięki za chęć pomocy.
W pliku startowym tego programu, prawy link właściwości, klawisz skrótu, zmień na inny.
Poczytaj o brak polskich znaków.
Ale mi pomogłeś – nic takiego nie znalazłam.
Poszukaj w opcjach w tym programie,napewno moźesz to wyłączyć.
Strona 1 / 1