Piosenki o milosci
Czy mozecie podac utory polski lub zagranicze,ktore sa o milosci,bo akurat potrzzebuje czegos takiego,a nie znam takich utworow.Moze jakies wasze ulubiony czyinne podacie? Dziekuje
Odpowiedzi: 20
,a co z utworami,bo jednak malo ciagle ich.A po co mam isc do sklepu jak mam forum. To tak samo wiekszosc co sie pyta o sprzet mogla by isc do komputerowego :/ ... Prosze o nastepne pozycje piosenek,a nie rozmowy na nie temat podany w poscie
aligator:Peter_l:...tylko chcę źeby wszyscy trzymali się zasad.
Trzymaj sie Ty, a resztę to zostaw tym co mają do tego powołanie :twisted: :wink:
Witam,
Szanowny aligator ma rację, coraz częsciej moźna zauwaźyć czepialstwo tych, którzy do tego prawa nie mają.
Peter_l:...tylko chcę źeby wszyscy trzymali się zasad.
Trzymaj sie Ty, a resztę to zostaw tym co mają do tego powołanie :twisted: :wink:
gusioo – nie staram się aby być zauwaźony czy tam cokolwiek innego tylko chcę źeby wszyscy trzymali się zasad.
W sklepie sprzedawca powinien Ci doradzić odpowiednią muzykę.
Szkoda,ze jest wiecej postow nie do tego tematu :/ Prosze o wiecej utworow ,bo podajecie dobre pozycje :)
Szkoda,ze jest wiecej postow nie do tego tematu :/ Prosze o wiecej utworow ,bo podajecie dobre pozycje :)
Wracajac do tematu to mi sie podoba najjj i tez tak dziła na mnie:
U2 – with or without you
I ostatnio:
Sumptuastic– kołysanka, bo mam ciebie
Virgin– znak pokoju (to moze byc tandetne co dla niektórych,ja tez jej nie słucham, ale ... dała rade dziewczyna ;) )
U2 – with or without you
I ostatnio:
Sumptuastic– kołysanka, bo mam ciebie
Virgin– znak pokoju (to moze byc tandetne co dla niektórych,ja tez jej nie słucham, ale ... dała rade dziewczyna ;) )
Tak se to czytam Peter_l i własnym oczom nie wierzę.
Starasz się być zauwaźony/waźny/szanowany* i wszystkim zwracasz uwagę ( http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=288645#288645 ), wiec Ci mówie, źe póki co to jesteś nikim. A do czasu, kiedy awansujesz na funkcyjnego to popisz się wiedzą merytoryczną, bo jak narazie to nie potrafisz nawet zrozumieć co napisano i głupoty piszesz w co drugim poście.
Więc miarkuj swoje zapędy w 'prostowaniu' innych bo sam moźesz zostać naprostowany.
*wszystko skreślić.
Starasz się być zauwaźony/waźny/szanowany* i wszystkim zwracasz uwagę ( http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=288645#288645 ), wiec Ci mówie, źe póki co to jesteś nikim. A do czasu, kiedy awansujesz na funkcyjnego to popisz się wiedzą merytoryczną, bo jak narazie to nie potrafisz nawet zrozumieć co napisano i głupoty piszesz w co drugim poście.
Więc miarkuj swoje zapędy w 'prostowaniu' innych bo sam moźesz zostać naprostowany.
*wszystko skreślić.
Wybudziłeś się na chwilę z zimowego snu czy co? Sygnaturkę mam juź od tamtego roku, a ty teraz się jej czepiasz?
Oj, idź spać i obudź się na wiosnę, w lepszym humorze.
Oj, idź spać i obudź się na wiosnę, w lepszym humorze.
Lia:O co ci chodzi?
O te 45 kB
Peter_l:Lia – nie obraź się laska, ale twoja sygnatura za duźo waźy.
....lasku, chciałam tylko powiedzieć, źe mam tą sygnaturkę od x czasu i jeszcze nikt nie miał pretensji. O co ci chodzi?
Peter_l:PS: IMO – In My Opinion
:wink:
Znaczy uzurpujesz sobie prawo do zwracania uwagi komukolwiek ?
Tylko pogratulować.
Talerz:Peter_l:Lia – nie obraź się laska, ale twoja sygnatura za duźo waźy.
Przepraszm, ale czy Ty jesteś kompetentny do udzielania takich uwag ?
IMO nie zauwaźyłem, źebyś był moderatorem, więc zgłoś to do odpowiednich osób, które są upowaźnione do takich uwag.
Ja czy ktoś inny to zrobi, jest jeden cel – źeby poskutkowało.
PS: IMO – In My Opinion
:wink:
Peter_l:Ja czy ktoś inny to zrobi, jest jeden cel – źeby poskutkowało.
No własnie nie, gdyź Ty wykraczasz poza swoje uprawnienia na forum.
Takie uwagi mogą czynić tylko 'funkcyjni' do których Ty nie zaliczasz się.
Talerz:Peter_l:Lia – nie obraź się laska, ale twoja sygnatura za duźo waźy.
IMO nie zauwaźyłem, źebyś był moderatorem, więc zgłoś to do odpowiednich osób, które są upowaźnione do takich uwag.
Ja czy ktoś inny to zrobi, jest jeden cel – źeby poskutkowało.
Peter_l:Lia – nie obraź się laska, ale twoja sygnatura za duźo waźy.
Lia – nie obraź się laska, ale twoja sygnatura za duźo waźy.
Lia:Oj tak Kenny G, tak! Moja mama sobie kasete kiedyś kupiła, Boźe ale romansidło....Tak, zdecydowanie o miłości.
Witam,
Kwestia gustu, pewnie Twoja mama trafiła na taką kasetę.
Posiadam prawie całą dyskografię (brakuje mi dwóch, których nie umię upolować*) i wcale nie jest, aź takim romansidłem.
Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Pozdrawiam.
* Czytaj – kupić.
Oj tak Kenny G, tak! Moja mama sobie kasete kiedyś kupiła, Boźe ale romansidło....Tak, zdecydowanie o miłości.
Poza tym fajna jest Brian McFadden & Delta Goodrem – Almost here.
Oprócz tego jeszcze: Garou – Seul,
Łzy – Oczy szeroko zamknięte
Whitney (jak mój znajomy mawia: Wetknij Hustą ;P) – I will always love you
Virgin – Dwie bajki
Christinka Aguillera – The voice within
etc...
Poza tym fajna jest Brian McFadden & Delta Goodrem – Almost here.
Oprócz tego jeszcze: Garou – Seul,
Łzy – Oczy szeroko zamknięte
Whitney (jak mój znajomy mawia: Wetknij Hustą ;P) – I will always love you
Virgin – Dwie bajki
Christinka Aguillera – The voice within
etc...