Piosenka z reklamy...
Napewno widzieliście reklamę Mentosa, w której główną rolę odgrywają owce jeźdźące na kosiarkach do trawy. Bardzo spodobała mi się piosenka, która leci w tle. Wie moźe ktoś jaki ma tyluł i kto ją wykonuje? A moźe ma ktoś do niej link, lub ma ją na dysku? Liczę na Waszą pomoc.
Odpowiedzi: 13
Wielkie dzięk brtx MP3 jest spoko.
Jasne źe chcę thomas0@o2.plbrtx:Thomas jak chcesz to wysle Ci ta mp3 na mail
Thomas jak chcesz to wysle Ci ta mp3 na mail
Thomas jak chcesz to wysle Ci ta mp3 na mail
heh Krecik, czego ja nie próbowałem...
nic nie pomaga :(
Znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która ściągnie dla mnie ten kawałek?
nic nie pomaga :(
Znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która ściągnie dla mnie ten kawałek?
Thomas:Ja niestety (a moźe stety) mam zablokowaną funkcję p2p.
W najnowszych wersjach kazaa lite jest moźliwość zmiany portu, którego uzywa kazaa. Spróbuj zmienić, a moźe ruszy.
Ja bym wrzucił na jakiś serwer, ale by się wszyscy doczepili źe warez podaje. :(
Wielkie dzięki The_judge. Pomogłeś mi. Juź wiem kto to wykonuje i jaki jest tytuł: Clinic – D.P. i tu koleja prośba. Mógłby ktoś ściągnąć z p2p ten kawałek i wysłać mi na thomas0@o2.pl ?
Byłbym bardzo wdzięczny. Ja niestety (a moźe stety) mam zablokowaną funkcję p2p. Dodam źe na kazie jest ta piosenka.
Byłbym bardzo wdzięczny. Ja niestety (a moźe stety) mam zablokowaną funkcję p2p. Dodam źe na kazie jest ta piosenka.
Wielkie dzięki The_judge. Pomogłeś mi. Juź wiem kto to wykonuje i jaki jest tytuł: Clinic – D.P. i tu koleja prośba. Mógłby ktoś ściągnąć z p2p ten kawałek i wysłać mi na thomas0@o2.pl ?
ja nie znam adresu, ale moze to ci pomoze w poszukiwaniach :
http://www.commusic.republika.pl/
www.muzykazreklam.republika.pl/search.htm
http://www.commusic.republika.pl/
www.muzykazreklam.republika.pl/search.htm
Wiem, źe jest fajna, ale ja pytam czy ktoś nie ma na nią namiarów...
Jest fajna.
Strona 1 / 1