Pinnacle Studio 9 >> problem z exportem do avi
Zrobilem film zlozony ze sciezki dzwiekowej (muzyczka) + kilkanascie roznych ujec z przejsciami...
Gdy to eksportuje bez dzwieku, wszystko ladnie sie renderuje do pliczku (przy roznych kodekach – indeo, divx, itp.). Gdy natomiast dodaje aby eksportowal sie z dzwiekiem (bez znaczenia czy PCM czy mpeg3 czy co innego), to na samym poczatku renderingu program przestaje cokolwiek robic. Tzn. leci paseczek i jest napis ze trwa renderowanie filmu, ale czekalem kilka, kilkanascie minut i nic sie nie dzialo (przy czym bez dzwieku filmik generuje sie kilkanascie sekund).
Co moze byc nie tak?
Pozdrawiam.
Gdy to eksportuje bez dzwieku, wszystko ladnie sie renderuje do pliczku (przy roznych kodekach – indeo, divx, itp.). Gdy natomiast dodaje aby eksportowal sie z dzwiekiem (bez znaczenia czy PCM czy mpeg3 czy co innego), to na samym poczatku renderingu program przestaje cokolwiek robic. Tzn. leci paseczek i jest napis ze trwa renderowanie filmu, ale czekalem kilka, kilkanascie minut i nic sie nie dzialo (przy czym bez dzwieku filmik generuje sie kilkanascie sekund).
Co moze byc nie tak?
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 6
Nie :PPPP
Kamil_k15:A w jaki sposób moźna crackować ten program ?;/// Ulead VideoStudio 9 . :))))
Nagrywasz na płytę , bierzesz płytę w zęby i gryziesz z całej siły , dopóki nie usłyszysz dzwięku – CRACK !! 8)
Regulaminu źeś nie czytał ?
A w jaki sposób moźna crackować ten program ?;/// Ulead VideoStudio 9 . :))))
Ja miałem podobny problem ale w Ulead Video Studio. Jak zrzucałem film innym programem a obrabiałem w UV to gotowy film na płycie był bez dzwięku. Działo się tak dlatego źe były inne wytczki w programach i UV nie radził sobie z tym. Ale dobrze źe rozwiązałeś swój problem. :wink: Pozdro.
tak...
juz znalazlem odpowiedz na zagranicznym forum...
otoz pinnacle ma takie dziwne cos ze soba :P ze jak tak sie dzieje, to albo jest to wina konfliktow urzadzen, albo cos z dyskiem. wtedy wystarczy odinstalowac pinnacle, wyczyscic rejestr np. regcleanerem, zdefragmentowac dysk i zainstalowac pinnacle ponownie. powinno dzialac.
eot. :)
juz znalazlem odpowiedz na zagranicznym forum...
otoz pinnacle ma takie dziwne cos ze soba :P ze jak tak sie dzieje, to albo jest to wina konfliktow urzadzen, albo cos z dyskiem. wtedy wystarczy odinstalowac pinnacle, wyczyscic rejestr np. regcleanerem, zdefragmentowac dysk i zainstalowac pinnacle ponownie. powinno dzialac.
eot. :)
Film domniemam nakręciłeś kamerą.
1.Czy przechwytywałeś film tym programem?
2.Ścieźka dzwiękowa była robiona w tym programie?
1.Czy przechwytywałeś film tym programem?
2.Ścieźka dzwiękowa była robiona w tym programie?
Strona 1 / 1