Pinnacle Studio 9 >> problem z exportem do avi

Zrobilem film zlozony ze sciezki dzwiekowej (muzyczka) + kilkanascie roznych ujec z przejsciami...

Gdy to eksportuje bez dzwieku, wszystko ladnie sie renderuje do pliczku (przy roznych kodekach – indeo, divx, itp.). Gdy natomiast dodaje aby eksportowal sie z dzwiekiem (bez znaczenia czy PCM czy mpeg3 czy co innego), to na samym poczatku renderingu program przestaje cokolwiek robic. Tzn. leci paseczek i jest napis ze trwa renderowanie filmu, ale czekalem kilka, kilkanascie minut i nic sie nie dzialo (przy czym bez dzwieku filmik generuje sie kilkanascie sekund).

Co moze byc nie tak?

Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 6

Nie :PPPP
Kamil_k15
Dodano
18.11.2005 20:44:59
Kamil_k15:
A w jaki sposób moźna crackować ten program ?;/// Ulead VideoStudio 9 . :))))

Nagrywasz na płytę , bierzesz płytę w zęby i gryziesz z całej siły , dopóki nie usłyszysz dzwięku – CRACK !! 8)
Regulaminu źeś nie czytał ?
maq123
Dodano
16.11.2005 21:08:46
A w jaki sposób moźna crackować ten program ?;/// Ulead VideoStudio 9 . :))))
Kamil_k15
Dodano
16.11.2005 20:05:39
Ja miałem podobny problem ale w Ulead Video Studio. Jak zrzucałem film innym programem a obrabiałem w UV to gotowy film na płycie był bez dzwięku. Działo się tak dlatego źe były inne wytczki w programach i UV nie radził sobie z tym. Ale dobrze źe rozwiązałeś swój problem. :wink: Pozdro.
moohomor
Dodano
14.11.2005 19:44:34
tak...

juz znalazlem odpowiedz na zagranicznym forum...

otoz pinnacle ma takie dziwne cos ze soba :P ze jak tak sie dzieje, to albo jest to wina konfliktow urzadzen, albo cos z dyskiem. wtedy wystarczy odinstalowac pinnacle, wyczyscic rejestr np. regcleanerem, zdefragmentowac dysk i zainstalowac pinnacle ponownie. powinno dzialac.

eot. :)
ultek
Dodano
14.11.2005 19:38:32
Film domniemam nakręciłeś kamerą.

1.Czy przechwytywałeś film tym programem?
2.Ścieźka dzwiękowa była robiona w tym programie?
moohomor
Dodano
14.11.2005 18:49:59
ultek
Dodano:
13.11.2005 19:04:01
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1