Pinnacle 9 – zapis
Witam!
Gdy zapisuję film do pliku w programie pinnacle studio 9 zapis dochodzi do pewnego momentu i nagle stop (czasem jest to 1 minuta czasem 2, róźnie...) dalej sie juz nie zapisuje, program nie zgłasza błędu ani nic... Proszę po pomoc...
Gdy zapisuję film do pliku w programie pinnacle studio 9 zapis dochodzi do pewnego momentu i nagle stop (czasem jest to 1 minuta czasem 2, róźnie...) dalej sie juz nie zapisuje, program nie zgłasza błędu ani nic... Proszę po pomoc...
Odpowiedzi: 10
Witam!
Teź uźywam Pinnacle 9 i mam podobny problem. W czasie renderowania filmu program się wysypuje i wyskakuje komunikat w stylu" Microsoft Visual C++ Runtime Library – Runtime error"
Dodam, źe komp to Acer Aspire 1710, 512 ramu, HDD 80 GB, Pentium 4 2,8 GHz.
Przy okazji to mój pierwszy post na forum, zatem jeszcze raz witam!
Pozdrawiam
Sebaa
Teź uźywam Pinnacle 9 i mam podobny problem. W czasie renderowania filmu program się wysypuje i wyskakuje komunikat w stylu" Microsoft Visual C++ Runtime Library – Runtime error"
Dodam, źe komp to Acer Aspire 1710, 512 ramu, HDD 80 GB, Pentium 4 2,8 GHz.
Przy okazji to mój pierwszy post na forum, zatem jeszcze raz witam!
Pozdrawiam
Sebaa
Nie do końca wiem jak jest z 9 (jeszcze nie miałem okazji przetestować), ale w wersji 8 program nie radził sobie z renderowaniem materiału przez kompresor inny niź dołączony przez pinnacle'a
Film juź miałem w divx... Tym programem tylko go przerabiam... (Zwykle film zawiesza się przy przejściach...)
Jak przechwytujesz sygnał ?
FireWire czy osobna karta wideo ?
FireWire czy osobna karta wideo ?
Hmm to nie jest wina tego o czym pisałeś...
Podczas przeglądania czasem zacinał mi sie film tzn. dźwięk leciał a film stał w miejscu, trzeba było wznawiać... To samo się dzieje podczas zapisu! Dlaczego?! :/ :cry:
Podczas przeglądania czasem zacinał mi sie film tzn. dźwięk leciał a film stał w miejscu, trzeba było wznawiać... To samo się dzieje podczas zapisu! Dlaczego?! :/ :cry:
Powinna być analogiczna opcja.
Musisz szukać.
Musisz szukać.
Tu nie ma czegoś takiego jak w 7
W głównym oknie programu,zakładka "Make Movie",określasz dysk i dopuszczalną wielkość pliku.
Tak przynajmniej jest w Pinnacle 7.
Tak przynajmniej jest w Pinnacle 7.
Jak ustawić maksymalny rozmiar na dysku,który moźe zająć plik zgrany w Pinnacle?
Musisz ustawić maksymalny rozmiar na dysku,który moźe zająć plik zgrany w Pinnacle.
Strona 1 / 1