PILNE!!! Sterowniki do Sony dcr–hc18e
Potrzebuję sterowników do kamery cyfrowej Sony Super Steady Shot 120x Digital zoom – Handycam – model dcr–hc18e. Potrzebuje bezpłatnego linka, albo w ogóle plik i instrukcji jak ma się pojawić dysk z kamerą.
Pomocy! :!:
Pomocy! :!:
Odpowiedzi: 7
Rozczarować Cię muszę, ale jest to zapoźyczenie – domyśl się skąd.Gdy juź ten etap przebrniesz, to będziesz miał szansęby i to, od kogo sprawdzić.
Rebe:
mikros – rozumiem, źe moźna mieć dysgooglię i nawet parę innych przypadłości, ale jeźlei juź chciałbyś jakąś pomoc uzyskać to postaraj się i przed wysłaniem postu sprawdź czy dane, które podajesz taką pomoc umoźliwiają.
Jak ja uwielbiam to forum i wszelkie neologizmy które tu powstają. :lol:
Rebe:
... bo na laser nas nie stać.
Pisz za siebie Rebe. :wink:
wojtt:No własnie..., a my nie :!:mikros:... Przecieź wiem, jakim systemem operruję/.
Pisz za siebie wojtt. My teź wiemy jakim systemem operujemy – jest to system ręczny – skalpelem, bo na laser nas nie stać.
mikros – rozumiem, źe moźna mieć dysgooglię i nawet parę innych przypadłości, ale jeźlei juź chciałbyś jakąś pomoc uzyskać to postaraj się i przed wysłaniem postu sprawdź czy dane, które podajesz taką pomoc umoźliwiają.
No własnie..., a my nie :!:mikros:... Przecieź wiem, jakim systemem operruję/.
ale nie chodzi mi o to. Potrzebuję same sterowniki. Przecieź wiem, jakim systemem operruję/.
Sterownik ma być oczywiście dla DOS–a ,albo Linuksa.
Zasoby mojej cierpliwości w zastraszający sposób maleją.
Zasoby mojej cierpliwości w zastraszający sposób maleją.
Strona 1 / 1