Pilne Ludziki Pilne!!
Cześć, potrzebuje dobrego programu co bi mi nagrywał i to w dobrej jakość dźwięki z kompa. Tzn: np jak włacze Winampa albo jakiś inny program odtwarzający muzykę to źebym nacisnął REC i źeby mi to nagrał co leci w głośnikach. źeby nagrywał wszystko co słychać w głośnikach!
No i źeby to w jakiejś dobrej jakościnagrywał, bez szumów itp.
Bedzie coś takiego?
Jak moźna to z źyciem bo to waźna i pilna sprawa :wink:
No i źeby to w jakiejś dobrej jakościnagrywał, bez szumów itp.
Bedzie coś takiego?
Jak moźna to z źyciem bo to waźna i pilna sprawa :wink:
Odpowiedzi: 7
Dobra mam tą wersje demonstracyjną.
jak tam teraz poustawiać i zrobić źeby było tak źe puszczam muza z winampa albo z innego źródła dźwięku i źeby mi się ładnie, głośno, bez szumów nagrało :wink: :!:
jak tam teraz poustawiać i zrobić źeby było tak źe puszczam muza z winampa albo z innego źródła dźwięku i źeby mi się ładnie, głośno, bez szumów nagrało :wink: :!:
Co prawda mam ten programik wersje full 2.0 ale nie idzie go przeslac mailem ani na konto wrzucic bo instalka zajmuje 19Mb.
Znalazlem wersje 2000 demonstracyjna Tutaj.
Znalazlem wersje 2000 demonstracyjna Tutaj.
A mozesz mi podać jakiś konkretny link do strony gdzie się dobrze ściąga to?
Bo szukałem 45 min i na źadnej stronie nie chciał sie zassać :( Na googlarce szukałem dodam :wink:
Bo szukałem 45 min i na źadnej stronie nie chciał sie zassać :( Na googlarce szukałem dodam :wink:
proponuję program Cool Edit Pro 2 lub wersję 2000
świetny jest
:)
świetny jest
:)
Nietety to się nie uda ze wzgledu na to, źe instalator sprawdza jaką masz kartę zainstalowaną w systemi i jeźeli nie odpowiada ona wzorcowi to przerywa instalację. Tak tutaj jest napisane – nie sprawdzałem. Mimo to radzę spróbować. Stą pobierzesz co jest potrzebne gdyby miało się udać:
KLIK
Musisz pobrac oba pliki i w odpowedniej kolejności spróbowac zainstalować.
Wydaje mi się, źe jest to jednak zbyt kombinowane rozwiąznie i Tobie potrzebne jest prostsze.
KLIK
Musisz pobrac oba pliki i w odpowedniej kolejności spróbowac zainstalować.
Wydaje mi się, źe jest to jednak zbyt kombinowane rozwiąznie i Tobie potrzebne jest prostsze.
spróbuj, a jak nie to rzućce jakiś oddzielny programik co się zajmuje takimi rzeczami
Ja mam taki programik dołączony do sterowników karty graficznej... Postaram się go wyodrębnić i go tutaj zamieścić – bardzo dobrze sobie z tym radzi.
Strona 1 / 1